rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. november 8.

Viszlát Align T-Rex 100
Hivatalosan is megszűnt

Az egyetlen fixed pitch (FP) Align helikopter nyugdíjba vonult. Egyértelmű jelei voltak, mivel az üzletek már nem tartották készleten, de maga az információ nem került bejelentésre korábban. Az ajánlott modell a T-Rex 150-es, de az a helikopter merőben különbözik.

Viszlát Align T-Rex 100

Az Align vállalat megerősítette nekünk, hogy a T-Rex 100 megszűnt termék. Az Align nem tervezi, hogy újabb FP helikoptert adna ki, a T-Rex 150-es vásárlását ajánlják a méret tekintetében alternatívaként. Viszont az a helikopter sokkal drágább, és más elveken nyugszik, mert az egy valódi RC helikopter mintsem játék, mint ez a modell. A T-Rex 150 egy collective-pitch (CP) modell.

A T-Rex 100 egy lényeges változtatások nélküli, hosszú ideig futó modell volt. Az eredeti változatot 2010-ben mutatták be, és 2011-ben jelent meg. A frissített változat, a T-Rex 100X hosszabb farokkal és módosított főtengellyel nagyjából egy évvel később vált elérhetővé. Azóta egészen a gyártás végéig nem volt változtatás.

Az eredeti bemutató videó 2010-ből

Az Align vállalat arról tájékoztatott minket, hogy a pótalkatrészek gyártását is leállították, az alkatrészek addig érhetőek el, amíg a készletek tartanak.