rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. november 23.

XLPower WraithE Japánba érkezik
A 3DX Japan döntőjén mutatják be

A 3DX Japan döntőjére holnap kerül sor Ucunomija városában. És a versenyek mellet az egyik fő attrakció az XLPower F3C helikopterének a bemutatója lesz, ami kiadás előtt áll.

XLPower WraithE Japánba érkezik
XLPower WraithE / kattintásra több kép jön...

A helikopter fejlesztési fázisa az előző hónapban lezárult, a helikopter kiadásra kész. Ez az első F3C szabványú helikopter az XLPowertől, ami hamarosan elérhető lesz.

Ahogy az ismeretes, ez az F3C helikopter egy 760-as méretű modell, ami különböző kabinnal és színekben lesz rendelhető. A készlet lapátok nélkül érkezik.

A szíjas helikopter 720-760 mm-es lapátokkal és 105-115 mm-es faroklapátokkal repülhet. A teljes tömege 5600 g 730 g-os akkumulátorsúly mellett, Az XLPower gyors kioldású akkumulátortálcát és 15 mm-es főtengelyt használ a modellen. Az áttételezési arány 10,6:1:5.

A helikopternek 2019 elején kellett volna megjelenni, de végül a fejlesztés elhúzódott. A prototípusok több, mint 800 starton vannak túl, ami azt jelenti, higy a WraithE egy jól kitesztelt helikopter. A legutóbbi változata a kabinos változat, korábban az F3C burkolatos változat volt a fényképeken látható.

XLPower WraithE Japánba érkezik