rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. november 28.

A Mikado Glogo 690 nem szűnik meg
Kyle Dahl cáfolta

Csütörtök délután robbant ki több helyen, hogy a Mikado befejezi a Glogo Nitro-t. De ez HAMIS információnak bizonyult, a Mikado egyértelműen nem állítja le a Glogo sorozatot. Kyle Dahl maga cáfolta a híreket nekünk.

A Mikado Glogo 690 nem szűnik meg

Kyle Dahl a Mikado USA-tól mondta, hogy a Mikado éppen most fejezett be egy gyártási sorozatot, de a Mikado az összes erejét az új Logo 800-as modellbe fekteti, ezért a Glogo 690 kisebb csúszást szenvedett el. Amikor a Logo 800 kikerül a piacra, a Mikado még egy sorozatot készít a Glogo 690-ből, aminek köszönhetően az ellátás állandósulhat. A Mikado Logo 800 várhatóan hamarosan kiadásra kerül. Nem jelentettek be egyértelmű dátumot, mivel egy előre nem látható probléma a szállítói láncban hátrányosan érinthetné a bejelentett kiadási dátumot. A Mikado nem hivatalosan azt ígéri, hogy a Glogo 690 legkésőbb 2020 januárjában folyamatosan elérhető lesz.

Amikor Kyle meghallotta a híreket és a kérdésünket, meglepődött és ledöbbent. Ahogy kifejtette:

A Glogo semmiképpen nem szűnik meg.

És ezt az is bizonyítja, hogy egy hete számoltunk be arról, hogy Kyle Dahl és a Blackout keményen dolgoznak a benzines átalakító készleten, ami a Glogo 690-hez készül, aminek semmi értelme nem lenne egy stabil és folyamatos termék nélkül a piacon.

A zavart szándékán kívül a Mikado USA okozta azzal, hogy a Glogo 690-et láthatatlanná tette a webshopjában a Fekete Péntek és egy technikai probléma miatt, mivel ez lett volna az egyetlen termék, amire nem lett volna kedvezmény. Könnyebb volt elrejteni a hétvégére. 

Nincs ok a pánikra, a Mikado USA kedden reggel vissza fogja rakni a terméket a katalógusba.