rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. december 6.

A JR visszatér a Forza 700-zal
A modell még decemberben megjelenik.

A JR Forza 700 utolsó verziója 2014-ben jelent meg. Amikor a cég, a JR csődbe ment, a model egyszerűen eltűnt a piacról, de most akár egy főnix madár, visszatér. És a Forza 2020 még 2019-ben elérhető lesz.

A JR visszatér a Forza 700-zal
JR Forza 700 / Fényképek: Ah Clem / Kattintásra több van...

A JR visszatér az életbe a Forza 700-assal is. A helikopter ugyanaz a modell, mint a jól ismert, nagyon megbízható 2014-es változat, minden alkatrésze megegyezik - ahogy arról minket Ah Clem tájékoztatott. A készlet lapátok és elektronika nélkül érkezik. A rendes ára 1119,99 dollár. A készlet már előrendelhető.

A szénszálas alkatrészek minősége és a kivitelezése nagyon magas. A farokcső a hagyományos alumínium cső,  de mindez egy szénszálas burkolat alatt van, ami az egészet nagyon merevvé és pontossá teszi. Bár lehetséges a készlet összerakása a burkolat nélkül is, amikor hagyományos támasztópálcákat használ, de valamennyi merevség-vesztést ez okozhat.

A JR 2017-ben csődöt jelentett, 2018 óta a Dee Force Aviation birtokolja a JR PROPO nevet. A cég átvette az összes terméket, hozzák vissza a forgalomba mindet, és a név megmaradt JR PROPO. Ezért a viszonteladók listája itt már elérhető.

Ez az alábbi videó bemutatja a Forza 700-at. A 3D Heli Masters-en készült 2014-ben, Venloban (ez nem ugyanaz a repülőtér, mint ahol most a Global 3D-t rendezik). A pilóta Hiroki Ito, a kommentátor Nik Johnson.

A JR visszatér a Forza 700-zal