rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. december 8.

Global 3D 2020 - változik az időpont
A verseny más helyszínen lesz

A változást csak most jelentették be: A Global 3D kénytelen megváltoztatni az időpontot és a helyszínt is. Az éj dátumok: 2020. június 26-28. Ez nem túl jó hír több pilótának és rendezvénynek sem , akik a köré a lényeges esemény köré szerveznek.

Global 3D 2020 - változik az időpont

A terület tulajdonosa úgy döntött, hogy a területet kizárólag lovas rendezvényeknek adják ki 2020-ban, ezért a Global 3D-nek költöznie kell. A közelben levő új helyszín csak egy héttel korábban tudja a rendezvényt fogadni. Bár a helyszín más lesz, a Global 3D szervezője, Walter Robijns azt ígéri, hogy ez a hely, jobb körülményeket és jobb környezetet biztosít, mint az előző.

Feltételezhető, hogy a változás több problémát és még konfliktusokat is fog okozni, mivel több eseményt rendeznek a venloi fő verseny függvényében. Egyebek között, ez az a hétvége, amikor a Duel Format Competition megrendezésre kerül az Egyesült Királyságban, ahol több pilóta (még Global 3D versenyzők is) regisztráltak már, és  rendezője Jason Platts, az egyik fő bíró a Global 3D 2019-en. 

Folyt. köv...