rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. december 9.

SAB Goblin Urukay az AccuRC-ben
Az alfa kiadásban már benne van a modell

Az SAB Goblin Urukay, mint az első F3C modell mostantól benne van az AccuRC-ben. Bár a modell most még csak az alfa ágban van benne, de hamarosan a termékváltozatba is bekerül. A modell a vasárnapi frissítéssel érkezett, és az AccuRC hétfő délután jelentette be. Mi pedig leteszteltük.

SAB Goblin Urukay az AccuRC-ben
SAB Goblin Urukay / Click for more...

Az új SAB Goblin Urukay ismét pontosan olyan precíz, mint az összes többi modell a Precision Simulator-ban. A viselkedése pedig kiváló, bár a földön egy picit érdekesen tud viselkedni - nem elfelejtendő, hogy ez még mindig csak a tesztváltozat. A szimulátoros áttelepítés minősége szuper sima, minden pici részlet - beleértve a "be original" címkét is - bekerült. 

A virtuális modell Egodrift Tengu 4525 HS / 470kV motorral, Kontonik Kosmik ESC-vel, SAB akkumulátorokkal, KST MS 3012 HV ciklikus szervókkal és KST MS 1035 HV farokszervóval van szerelve. The helikopter SAB 730 TB F3C lapátokat forgat a 115 mm Thunderbolt faroklapátok mellett. Az összes elem testre szabható és beállítható. A modell a teljes, Ennio Graber féle burkolattal érkezik.

A modell az alfa ágban van benne most, de a 2.0.11 termékváltozata ezt a modellt is tartalmazni fogja.

 

SAB Goblin Urukay az AccuRC-ben