rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. január 16.

Újraindítás: néhány változással
Mi volt a csend mögött?

Aki követi az eseményeket, az valószínűleg tudja, hogy mi vezetett a csendhez az elmúlt hónapban. Történt velünk és a szimulátor céggel, ami történt, a vita egy kicsit komolyabbá vált, mint az szükséges volt, ez vezetett egy rövidebb csendhez, ami aztán sokkal hosszabb lett, mint az tervezve volt. De nem a vita a valódi ok.

Újraindítás: néhány változással

Van néhány következménye a vitának, mint az angol oldal megújult "Terms and Conditions" oldala, amit jogászok írtak, és ez váltotta le az eredetit Azért a lényeg maradt: az oldalt mindenki saját felelősségére látogatja.

Óvintézkedésként egy új funkció is bevezetésre került a weboldalakon, pár oldal nem lesz elérhető néhány országban a jövőben. Nem azért, mert sértenének bármilyen szabályozást (nagy valószínűséggel), csak egyszerűbb megelőzni a gondokat, mert nem lehetséges több, mint 200 ország szabályozását maradéktalanul követni és betartani. 

És mostantól a gyerekesen viselkedő cégek termékeit nem ajánljuk az oldalakon. Amikor az ilyen cégeket képviselő emberek úgy viselkednek, mint legutóbb, az ügyfélszolgálatuk sem lesz más. Az a véleményünk, hogy az ügyfél kell legyen a legfontosabb, ezeket a cégeket nem segítjük tovább. Ezek a cégek minden tekintetben szimplán ki lesznek tiltva az oldalakról és a kapcsolódó egyéb csatornákról.

A csend valódi oka

Az rchelicopter.hu csapata 4-5 főből áll, akik különböző mértékben vesznek részt a munkában, a főember valóban én vagyok. Sajnos egy évvel ezelőtt krónikus betegséggel gazdagodtam, ami alapvetően nem befolyásolja a napi életvitelemet, kivéve az aktív periódusokat. Sajnos egy ilyen periódus kezdődött karácsonyt követően, ami képtelenné tette, hogy bármi komolyabbat el tudjak végezni.

A maradék időm egy valóban nagy változásra ment el. Ez a legnagyobb változtatás, ami az rchelicopterhu.uk és az új megjelenés elindítása óta történik:

RCHELICOPTERHU.UK-ból RCHELICOPTERHUB.COM lett

Az angol oldal neve változik: RCHELICOPTERHUB. Kezdetben az az oldal az angliai hírekre lett kitalálva a magyar oldallal szoros együttműködésben, de aztán nemzetközi platform lett belőle, amit nem követett a neve. Ez történik most, és az elkövetkezendő hónapokban. A név nem változik bizonyos esetekben, de a legtöbb helyen most megváltozik. Amikor ez az oldal megjelenik, az angol oldal már elérhető mind az rchelicopterhu.uk, mind az  rchelicopterhub.com címeken.

A magyar oldal elérhetősége NEM változik

Tartalmi változások szintén lesznek, de ezek még nincsenek véglegesítve. Maradj velünk, bővebben hamarosan...