rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. január 31.

A Synergy a szénszálas alkatrészeket házon belül gyártja
Az új beszállítót hamarosan kiválasztják

A Synergy jelenleg házon belül vágja a szénszálas alkatrészeket, miközben a cég hamarosan dönt arról, hogy melyik jövőbeli partner fogja ezeket az alkatrészeket gyártani.

A Synergy a szénszálas alkatrészeket házon belül gyártja
Fénykép: Synergy R/C

A Synergy R/C felbontotta még január elején felbontotta partneri megállapodását a Yintech vállalattal, és visszavitte a gyártást Kínából az Egyesült Államokba. A felmondás egyenes következménye egy nagyon komoly, a két cég között kirobban vitának, amely az alkatrészek szellemi tulajdonjogainak gyakorlása miatt alakult ki. Ezek az alkatrészek most a Synergy gyártja. A cég egyébként különböző gyártóműhelyektől számos ajánlatot kapott - mondta el nekünk Matt Botos - a nyertes kiválasztása a következő lépés.

A Synergy nincs nagyobb volumenű gyártásra berendezkedve, ezért a gyártás kihelyezése a megfelelő és olcsóbb megoldás a cég számára. Ugyanakkor a cég képes fenntartani az ellátást házon belüli gyártással is. Ez a házon belüli gyártás és az előző szerződés felmondása a legjobbkor történt az ő esetükben, mivel a gyártás tükrében a cég jelenleg az egyik olyan vállalat, amelyet nem érint a jelenlegi kínai járvány.