rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. február 6.

Az új SAB Goblin Urukay
Bejelentették a kiadás dátumát

Az új SAB Goblin Urukay - ez a következő nagy fejlesztés az SAB Heli Divisionnél. Ahogy azt néhány pilóta már tudja - az olasz helikoptergyártó a saját F3C modelljének a következő változatán dolgozik.

Az új SAB Goblin Urukay
Az új SAB Goblin Urukay / Fényképek: SAB Heli Division / Kattintásra több kép jön...

The new Urukay is expected to merge the experiences of the Goblin Kraken and the predecessor Urukay model, because the project is based on the experiences of Ennio Graber, who has got the 2nd place at the F3C World Championship with a standard Goblin Kraken in Germany last summer.

Az új Urukay esetében a Goblin Kraken és az előző Urukay modell tapasztalatainak az egyesítése várható, mivel a projekt Ennio Graber tapasztalatain nyugszik, aki második lett a tavaly nyáron megrendezett németországi F3C világbajnokságon, és mindezt egy átlagos SAB Goblin Krakennel érte el.

Az a modell egy széria Kraken volt, ami egyedi, F3C stílusú megjelenést kapott, és a célnak jobban megfelelő lapátokkal repült. 

Az új F3C modell, az SAB Goblin Urukay  következő változatának megjelenését a második negyedévre, várhatóan áprilisra-májusra tervezi a cég.

További részletek hamarosan...

Az új SAB Goblin Urukay