rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. április 1.

AccuRC kiterjesztett változat: Accu0G
A világ nem elég

Beleuntál már a Föld egyhangúságába, az állandó 9,807 m/s² gravitációba? Szeretnél felfedezni valami újat, ahol a valódi életben soha nem repülhetsz? Akkor ne félj semmitől. Az AccuRC egy teljesen új helyszínt mutat be a szimulátorban. A következő kiadásban elhagyjuk ezt a sárgolyót, és a Hold felszínén landolunk. Az új kiadás egy különleges környezetet nyújt a repüléshez.

AccuRC kiterjesztett változat: Accu0G

A más gravitáció egy nagyon érdekes élményt adhat. A 9,807 m/s2 gravitáció helyett a Hold 1,625 m/s2 gravitációt nyújt, ami a manővereket még lágyabbá és puhábbá teszi. Még egy becsapódás is simább és látványosabb.

Repüld körbe a krátereket és látogasd meg a Hold-küldetések helyszíneit.

Az AccuRC azt ígéri, hogy még több bolygó érkezik hamarosam ide értve a Marsot (3,711 m/s2), a Vénuszt (8,870 m/s2) és a Merkúrt (3,700 m/s2). A legnehezebb bolygónak a Jupiter ígérkezik, mivel nincs szilárd felszíne (legalább nincs törés sem) de a gravitáció igencsak magas, 24,790 m/s2. Végül pedig a Plútó kerül bele a rendszerbe 0,620 m/s2-es gravitációval. Micsoda tapasztalatok!  

Viszont, van néhány beállítás, ami szükséges a modellen ahhoz, hogy a Holdon repülhess, és ezeket manuálisan kell elvégezni. A rotorsebességet fel kell venni 40.000.000.000 fordulatra 700-as helikopter esetében, hogy elérje az az emelést a 0.3E-15 bar légköri nyomásban, mint amilyennel rendelkezik a Földön  2000 fordulat esetén. Ahhoz hogy ezt megtedd, lépj kapcsolatba az erőátviteli rendszerek gyártóival, a rotorlapát gyártójával és a helikopter gyárral.

Sajnos sem a nitrós, sem a benzines rendszerek nem fognak működni ebben a környezetben.

A kiadás pontos dátumát később jelenti be a cég.