rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. április 4.

Egodrift Tengu motors a Mikado Logo 800 14 cellás változatához
Tengu erőforrás 14 cellán... és még egy dolog

A Mikado LOGO 800-zal lépést tartva az EGODRIFT motorgyártó bemutatta a Tengu 4530HT 380kV-s változatát, egy új és erős elektromos meghajtást 14 cellához.

Egodrift Tengu motors a Mikado Logo 800 14 cellás változatához

A tíz pólusú, kézzel tekercselt szív, könnyű, alig 520 grammos tömege még inkább nyilvánvalóvá válik a lefogyasztott előd, a 800 Xxtreme esetében, és új szabványokat állít fel a tömeg/teljesítmény tekintetében. Az új Tenguk tengelymérete (6 × 55mm-es szabad tengelyhossz), a csavarmeneteik és a tulajdonságaik pontosan úgy alkalmazkodnak az előző modellhez, mint az egyéb 14 cellás konfigurációkhoz és a 760-ról 800-ra nyújtó stretch készletekhez. Természetesen egy 35mm-es változat amely alkalmazható a SAB Goblinban vagy az XLPowerekben, szintén figyelembe lett véve.  

Az új brushless (kefe nélküli) motor ára a már megszokott 12 cellás 4530HT motorok árához igazodik, ami €429,99 a német piacon. A Tengu 4530HT / 380kV 14 cellás motor mindkét változata elérhető a hivatalos EGODRIFT viszonteladóknál és az EGODRIFT weboldalán(egodrift.com).

Amit még kiszúrtunk 

A különleges tervezésű nitrós dugattyú az EGODRIFTnél megvillantja a cég következő termékének a képét, de az még mindig fejlesztési fázisban van.  The specially designed piston of a nitro combustion engine gives an idea of ​​the first outlines of a project from EGODRIFT that is still under development. A dugattyú matt, antracitszürke speciális bevonattal készült, amely a gyártó szerint különösen pozitív hatással van a hosszú élettartamra és a sima futási teljesítményre

Számos más fejlesztés is folyamatban van, de ezekről bővebbet még nem árulnak el, ahogy a jó néhány egyéb termékvonal is szorgalmasan alakul. Az új termékek nagy részének bejelentése az év második felében várható.

Egodrift Tengu motors a Mikado Logo 800 14 cellás változatához