rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. április 7.

RC Heli Podcast
Az első magyar podcast

Szerda este 7 órakor indul az első magyar nyelvű podcast adása és mi több, teljesen élőben fog adásba kerülni. A készítők: Beck Gábor, Nagy Krisztián és Szalontay Gábor. Lesz egy-két érdekessége az adásnak, ami miatt nem csak magyar viszonylatban lesz egyedi.

RC Heli Podcast

Először is a készítők mindegyike három különböző helyen lesz: Sopronban, Pécsett és Angliában. Ez már önmagában nem megszokott egy podcast esetében, de ráadásul mindez élőben fog történni így lesz lehetőség az adásmenetbe üzenni. 

További érdekesség, hogy az adás egyszerre lesz elérhető a YouTube-on és a Facebookon is. A Facebookon az RC Heli EU csoportban és az rchelicopter.hu Facebook oldalán, a weboldalon, a nyitóoldalon, a Youtube-on pedig az rchelicopter.hu és az rchelicopterhub közös csatornáján lesz elérhető az adás. 

Mivel ez az első alkalom, hogy ilyennel próbálkoznak mind a készítők, mind pedig mi, a technikai problémák benne vannak a "pakliban", de több kisebb teszt alapján reméljük, hogy minden a terveknek megfelelően alakul. Az egyes csatornák a kimenő adást egyszerre kapják meg, de időbeli elcsúszás (maximum nagyjából 60 másodperc) az egyes csatornák közvetítési sebességében valószínű. Előre nem jósolható meg, hogy melyik lesz a leggyorsabb. Az sem mellékes, hogy a Podcast gondolatától a megvalósításig nem egészen egy hét telt el, így sok próbálkozásra nem volt időnk, de az adott geopolitikai helyzetben úgy gondoljuk, hogy nektek is kell egy kis közösségi élet, és ha másképpen most nem megy, akkor ez lesz a megfelelő megoldás.

Holnap este magyar idő szerint 7 órakor indul az RC Heli Podcast, kövessétek élőben. Ha azonban lemaradtok róla, az adás archivált formában az rchelicopter.hu oldalán elérhető lesz.