rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. június 9.

Egodrift Tengu motorok a Kraken 580-hoz
A cég az összes konfigurációhoz ajánl motorokat

Az Egodrift kicsit korábban jelentette be a termékskálát, amit az új SAB Goblin Kraken 580-hoz ajánl. A listát kicsit korábban jelentették be hivatalosan, amiben a különböző konfigurációkhoz ajánlott motorok találhatók meg.

Egodrift Tengu motorok a Kraken 580-hoz

Mialatt az RC heli világ az új SAB Goblin Kraken 580-ra készül, az Egodrift bejelentette a különböző konfigurációkhoz ajánlott motorvariációit.

A vadonatúj 4025HT / 1190kV a 6 cellás konfigurációkhoz ajánlott. A motor a HT (Gigh Torque / nagy nyomatékú) család következő tagja, június 22-én jelenik meg a jelenlegi tervek szerint, az előrendelés viszont már a héten elérhetővé válik.

Az Egodrift Tengu 4025HS / 550kV az elsődleges opció a 12 cellás konfigurációkhoz, ami az Egodrift hivatalos viszonteladóknál elérhető, illetve megrendelhető az Egodrift weboldalán.

De ha 7 cellás kivitelben gondolkodsz, akkor is több változat létezik, mint például a 4025 / 1050kV, és a cég még az egyedi kV értékkel gyártott motormegrendeléseket is teljesíti.

Ne feledd a legtöbb motor különböző motortengely opciókkal érhető el, a SAB Goblin Kraken 580 a normál 6×32 mm-es változatot fogja igényelni.