rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. június 23.

AccuRC 2: SAB Goblin Kraken 580 hamarosan
Alfa felhasználók már tesztelhetik a modellt

Az AccuRC gyors volt és az új SAB Goblin Kraken 580 már benne van a szimulátorban, alig valamivel a valódi modell megjelenését követően. A virtuális modell a termékváltozatban való megjelenésre is majdnem kész. Az alfa felhasználók az elmúlt két napban már megkapták a frissítést, ami tartalmazza a közepes méretű Krakent.

Az új SAB Goblin Kraken 580 a Scorpion Tribunus 12-130A szabályzójával, a HKIII 4035 560kV motorral, BK 7002 HV ciklukus szervókkal és 8005-ös farokszervóval érkezik. A helikopterre az SAB 570 mm-es S Line lapátjai kerültek fel, míg a farkán az SAB 95 mm-es lapátjai dolgoznak. Az összes komponens cserélhető, és a szimulátor a jövőbeli színsémákra is fel lett készítve. 9 motorból választhatunk: az Align 600MX, egy KDS, egy Kontronik Pyro, két Scorpion és négy Egodrift Tengu motorból. Ha jól számoltuk, akkor 40 féle szervó van a terítéken, amiből a legmegfelelőbbet ki tudjuk választani. A helikopter egy 12 cellás konfiguráció.

A helikoptert az eredeti beállításában teszteltük, ez az, ahogy az AccuRC-ben érkezik. Egy valódi 600-as modellnek érződik, úgy viselkedik, mint egy 600-as, a rövidebb lapátok ellenére. Nagyon agilis, nagyon precíz modell, és a láthatósága lenyűgöző. Ez a színösszeállítás minden nappali körülmény között láthatóvá teszi, egészen addig, amíg a helikopter maga látható.

A modell alapvetően készen van. Pár apró beállítás még szükséges a végső kiadáshoz, amit 25-ére terveznek a cégnél. Amikor a modell kiadásra kerül, a termékváltozat felhasználói is megkapják automatikusan a Steam szolgáltatáson keresztül - amennyiben az automatikus frissítés nincs letiltva.