rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2020. július 13.

Oxy 5 Nitro, a Nitroxy 5 készen van
Az előrendelés megnyílt

Végre, úgy tűnik, hogy az Oxy 5 Nitro a cél előtt van. A Nitroxy a hónap végén érkezik. Az előrendelés már megnyílt a Lynxheli-nél, az felhasználói utasítás készülőben van. A készlet mind a lapátok, mind a szervók széles tartományát támogatja, ezt a készletet rengeteg módon testre lehet szabni.

Oxy 5 Nitro, a Nitroxy 5 készen van

Az új Oxy 5 Nitro július 31-én érkezik. Az előrendelés már nyitva van a lynxheli.com oldalán. A nagyon sikeres Oxy 5 új ntrós változata nagyon jó teljesítményt ígér az 50-es méretű nitrós osztályban. A kit ára 725 dollár (adók nélkül).

A helikoptert az egyszerűség jegyében tervezték, hogy olyan megbízható legyen, amennyire lehetséges, megtartva a könnyű struktúrát a megfelelő merevség mellett. A helikopter teljes felszálló tömege 3500 gramm körül van beleértve a 420 cl üzemanyagot is. A Nitroxy 600-625 mm hosszúságú lapátokat támogat alapesetben, de külön megvásárolható áttételezéssel akár az 550-575 mm-es lapátokkal is használható. A faroklapátok 85-105 mm között támogatottak. A készlet alapesetben a standard méretű szervókat támogatja, de opcionálisan elérhetők a mini szervóhoz való szervótartók is.