rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2021. július 15.

The Copper Doc a héten nem postáz többet
Súlyos árvíz Észak-Nyugat-Németországban

A helyi média jelentette, hogy az utóbbi napok súlyos esőzései komoly áradásokat okoztak Németország ezen részén, több tucatnyian eltűntek, többen meghaltak, otthonok és üzletek vannak súlyos veszélynek kitéve. A 'The Copper Doc GmbH" - az XNova egyik legfontosabb forgalmazója a régióban és Európában - az időjárás hatásaitól szenved, és a Mosel-folyó által okozott ár veszélyében vannak.

The Copper Doc a héten nem postáz többet
Michael Steinmetz fényképe

Nyilvánvalóan a jelenlegi körülmények között a szállítás nem a legfontosabb probléma a cég számára, és túlzás nélkül állítható, hogy ez nem is nagyon lehetséges. Így csúszások elképzelhetők.

Ahogy Michael Steinmetz, a cég vezetője és alapítója leírta a helyzetet:

Ebben a pillanatban a Model lassan keresztül jön a raktár szállítói kapuján. A főépület bejárata 60 cm-rel van a jelenlegi vízszint felett. A vízszint folyamatosan emelkedik, nagyjából jó 11 cm-t óránként. DE: Ez nem annyira rossz.

Ha látod az egyéb közösségek képeit, hozzájuk képest, mi csak közepesen kaptunk belőle. Mindenek előtt Schuld (Adenau) kifejezetten keményen érintett, ott négy ember meghalt, több mint 50 eltűnt, hat ház összedőlt, és számtalan vált lakhatatlanná. Ahogy számos egyéb más közösség is az Eifel és Mosel régiókban. Gondolatban velük vagyunk.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy nagyon megköszönjem a szomszédságból érkező segítő kezeket - minket gyorsan kimentettek. Köszönet azoknak is, akik már segítséget ajánlottak Facebookon, Messengeren és a WhatsAppon keresztül. Nagyszerűek vagytok! 👍

Most várnunk és néznünk kell. Amikor tetőzik és kezd apadni a Mosel, akkor jön majd el a takarítás ideje.

Kérjük, hogy bocsátsátok meg, de ezen a héten már nem tudunk semmit sem elküldeni - ebben a pillanatban megközelíteni a raktárt meglehetősen lehetetlen.
(A kép a csarnok elől készült.)