rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2022. március 23.

A legutóbbi változások a csapatokban

Ahogy a szezon végre elkezdődik, és a Covid végre visszavonulót fúj, az élet pedig kezd visszatérni a nagyjából normális mederbe, a csapatok elkezdték bejelenteni az új tagjaikat. Alább a legutóbbi változások, amikről mi tudunk.

Theta Servos

A Theta Servos üdvözli Dunkan Bossiont. Dunkan március 21-én maga jelentette be a Team Theta csapattagságát. Dunkan mostantól a gyári csapat tagjaként repül.

ManiaX - ManiaX USA

Egész sok bejelentés érkezett az év elején az Egyesült Államokból. Közvetlenül az év elején a ManiaX USA csapata négy új taggal bővült: Brandon Cooper, Eric Shoe, Jermaine Thelwell és a jól ismert Scott Graham. Később pedig február 18-án két újabb tagot jelentettek be - két szintén nagy nevet: Nick Maxwell és Kyle Stacy csatlakozott a ManiaX csapatához az Egyesült Államokban.

Soxos - Heli-Professional

A svájci gyári csapat két új taggal bővült: Maximilian Zick és Christoph Sartorius - a hírt március 21-én a Heli-professional jelentette be.

1st RC

Raquel Bellot hozta nyilvánosságra még a hét elején, hogy mostantól a a 1st lapátjaival repül, mivel a 1st-RC csapatát erősíti.

XLPower

És a legutóbbi bejelentés: a német Kevin Fitz mostantól az XLPower csapat tagja. A hírt eredetileg a helicoach.de-től tudjuk, majd másodpercekkel később az XLPower   oldalán is megjelent.