rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2022. december 11.

Legend RS4 a Goosky-tól januárban

A Goosky új modellje érkezik hamarosan. Bár még nem ismert minden részlet, az szint egészen bizonyos, hogy a helikopter januárban a boltokban lesz.

Legend RS4 a Goosky-tól januárban
Goosky Legend RS4 / kattints a többi képért...

Az utóbbi időkben a cég próbált elég nagy felhajtást generálni a modell körül azzal, hogy csak részinformációkat közölt pár naponként, és úgy tűnik, hogy ez a megközelítés sikeres lett, a Facebook tele van a bejegyzéseikkel, amelyek a Goosky Legend RS4-ről szólnak. Ennek ellenére még mindig nem ismert minden információ, például az árat sem tették még közzé. A cég weboldalán sincs semmiféle adat ebben a pillanatban.

Ismert, hogy a helikopter egy 380-as modell lesz, ami direct drive meghajtást és szíjas farkat kapott. Három színben lesz elérhető: fehér, magenta és sárga színekben.  Azonkívül volt arra célzás, hogy mind FBL vezérlős mind FBL nélküli változatban elérhető lesz, bár ez szintén nem megerősített adat.

A 120°-os CCPM imbolygó egy kompakt szervóelrendezést kapott, hogy minden szervó beférjen a vázba. A farokszervó szintén a vázban kapott helyet, ami a hagyományos farokvezérlést tolórúddal mozgatja. Az akkumulátornak a gép orrában van a helye, így az akkumulátor súlya jelentősen befolyásolhatja a gép tömegközéppontját. 

Egyéb technikai paramétereket még nem közölt a cég. Valószínűleg a modell januárban kerül a boltokba.

 

Legend RS4 a Goosky-tól januárban