rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 9.

Az XLPower Protos négy éves lett

Tegnap volt a negyedik évfordulója annak, hogy az XLPower bejelentette, az MSH Protos az XLPower zászlói alatt folytatja. És az ígéretüket megtartva az MSH - XLPower házasság ma is jól működik. Ezzel a lépéssel az MSH Protos modellek a legrégebb óta futó modellszériák közé kerültek.

Ha valaki nagyjából tíz éve vásárolt egy MSH modellt, ma is a repülhet vele. És mi más tehet egy modellt értékessé, mint az a tény, hogy még mindig a levegőbe emelhető anélkül, hogy az ember aggódna a pótalkatrészek miatt. Már önmagában ez a tény az MSH/XLPower modelleket a legmegbízhatóbb és legértékesebb modellek közé emeli.

Egy gyors körbenézést követően kijelenthető, hogy szinte minden alkatrész elérhető az MSH/XLPower modellekhez a kereskedőknél annak ellenére, hogy a legelső MSH modellek közel tíz évesek, és még a legelső XLPower változatok is hamarosan négy évesek lesznek. Ha valami nem elérhető, akkor igen valószínű, hogy rendelésre van. Meglepő, de még a jó öreg 380-as is kapható, ez volt a legelső XLPower által gyártott modell, amivel az MSH felvásárlása után nyitottak - bár már nem az összes változat van a kereskedők listáján.

A pótalkatrészek elérhetősége szintén kielégítő, így ezek a modellek egészen biztosan a legjobb választások közé tartoznak, ha kezdő modellről van szó. Mi több a kisebb modellek erősen ajánlottak a kezdők számára és nem csak az áraik, a képességeik és tanuláshoz ideális méreteik miatt, bár ezek a nézőpontok is nagyon fontosak. Ha viszont a baj beüt, és a modell törik, jó tudni, hogy a pótalkatrészek könnyen elérhetők, az áraik meg igencsak a megfizethető tartományban mozognak.

Magyarországon sajnos érdemtelenül alacsony számban repül, pedig a tajvani konkurencia egyik valódi alternatíváját jelenti mind árában, mint képességeiben, mind az alkatrészek elérhetőségében.