rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 14.

Hamarosan érkezik az Align TB70

Nagyon gyorsan közeledik a kínai újév, és úgy látszik, az Align éjjel-nappal dolgozott, hogy még az ünnepi időszak előtt kiadja az új TB70-et. Az új Align TB70 nemsokára megérkezik a kereskedőkhöz. A tajvani cég éppen most jelentette be az új helikopter megjelenését, mindezek mellet pedig pár, eddig nem látott részletet is kiadott.

Nem volt nagy meglepetés, hogy a helikopter már úton van, mivel az Egyesült Királyság árai tegnapig nem voltak bejelentve, korábban pedig azt az információt kaptuk, hogy akkor lesznek árak, ha a helikopter végre megjelenik. Ezáltal nem volt nagy titok, hogy a bejelentés bármikor megtörténhet.

A kínai Holdújév január 22-én lesz, mind a kínai, mind a tajvani cégek szabadságra mennek az elkövetkezendő két hétben, következésképpen ami nem történt meg ezen a héten, az január végéig már nem is fog. Az Align TB70 kiadás nincs ezen dolgok között, az újévi időszak előtti utolsó pillanatban megtörtént.

A bejelentés mellett az Align kiadott néhány közelebbi részletet is a marketing anyagok segítségével, és most már mindenki láthatja, hogyan is épül fel a helikopter. Vannak részletek a szíjfeszítésről, a meghajtásról, az imbolygóról, és szószerint a helikopter  minden részéről.

A méretek, a végleges specifikációk szintén nyilvánosak lettek. Mostz ezeknek a helikoptereknek meg kell érkezniük a boltokba, hogy utána az új gazdáiknál landolhassanak.

Hamarosan érkezik az Align TB70