rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 16.

Tudod mit jelent az arany matrica?

Az új Scorpion Tribunus szabályzóknak van még egy közös tulajdonságuk - egy csomó másik mellett, de ez egy bizonyos tulajdonság: egy arany színű matrica van rajtuk. Ennek a matricának a jelentését most a Scorpion elárulta. Most megtudhatod, hogy mit is jelentenek ezek.

Egy átlagos QC (azaz minőség-ellenőrzés) három lépésből áll, hogy biztos legyen, a termék maga jól működik és minden hibától mentes. Ezt bővítette kia Scorpion Power System két további lépéssel, és most már alkalmazza is őket az összes Tribunus szabályzó esetében. Így akarja a Scorpion azt garantálni, hogy csak hibátlan termékeket lehessen kiszállítani.

A negyedik lépésben a Scorpion a legutolsó változatra frissíti a firmware-t, majd egy stressz tesztet futtat le a szabályzók BEC áramkörén, amely végül egy terhelés nélküli fordulatszám próbával is kiegészül.

Az ötödik egyben utolsó lépésben ezeknek a szabályzóknak végig kell menniük egy a valódi életet szimuláló teszten, ahol tesztpadon teljesíteniük kell egy hosszabb ideig tartó nagy áramfelvételi tesztet.

Ez az öt lépés biztosítja, hogy a termékek, amelyeket az ügyfelek a Scorpiontól kapnak, mind a legmagasabb minőségű termékek, és minden tökéletesen működik még valódi körülmények között is.

A zúj aranymatrica azt jelenti, hogy a szabályzó teljesítette mind az öt lépést, és te azt a legnagyobb bizalommal használhatod és repülheted - mondta el nekünk Kyle Dahl, és posztolta a Scorpion Power System.