rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 20.

Érkezik az OXY Flash

Az OXY Helicopter ma reggel tette közzé legújabb részleteket az OXY Flash helikopterről. Az OXY Helicopter legújabb modellje az OXY Flash heteken belül a boltokba kerül. Ez a modell lesz a legnagyobb OXY helikopter.

Érkezik az OXY Flash

Voltak már apró részletek elszórva at OXY Flashről korábban, de az OXY Helicopter csak most tett közzé számos részletet a helikopterről. 

Az új OXY Flash egy 700-as méretű helikopter lesz, bár a gyári pilóták inkább 685 mm-es lapátokkal kedvelik igazán. Hivatalosan a 700 mm-es lapát a legnagyobb használható méret. Az üres váz igen könnyű lett, 2 kg alatt van, a teljes felszállósúly a konfiguráció függvényében 4 és 6 kg között lesz. 4030-astól felfelé tudja godani a motorokat, így akár 6, akár 12 cellás konfigurációban is repülhető. A standard kit 11T motorfogaskerékkel érkezik, ami egy 125T kereket hajt, ami tökéletes az 1800-1900-as fordulathoz. Magasabb fordulatért lesz 12T, 13T és 14T motorfogaskerék opció is. A farok szintén változtatható, gyárilag 18T-vel érkezik, amit 90T-ről hajt a helikopter, de lesz belőle 19T és 20T is opcionálisan.

A helikopter kiskereskedelmi ára az Egyesült Államokban 899 dollár (adók nélkül).

Az OXY Flash az utolós tesztelési fázisban van, a leírását és a csomagolást ellenőrzik éppen. A helikopter februárban kerül a boltokba.