rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 27.

Érkezik a Mikado VBar Evo a boltokba

Sőt, egyes helyeken már elérhető is lett néhány példány - ha nem is az összes. A további szállítmányok a jövő héten várhatóak a különböző kereskedésekben, utána kezdődik meg az előrendelések kiszállítása is.

Érkezik a Mikado VBar Evo a boltokba

Ahogy arról még novemberben beszámoltunk, a Mikado bejelentette a nagysikerű Neo és Touch rendszerek utódját, a VBar Evo-t. A rendszer most érkezik meg a kereskedőkhöz, az első szállítámányok már meg is érkeztek, ugyanakkor az amerikai, az ausztrál vagy az ázsiai vásárlóknak még egy picit várniuk kell.

Magyarország szempontjából irreleváns, de a Live-hobby kapott az elsők között a szállítmányból, mivel azonban a cég Magyarországra nem szállít, sajnos ez a magyar modellezőknek teljesen mindegy. Viszont a maga Mikado is szállít Magyarországra. Viszont alternatíva lehet a Midland Helicopters vagy az ATModels is beszerzési forrásként, mindkét cég szállít Magyarországra, igaz a Brexit óta az árakba még beleszól az import eljárás, de egy gyors számolás alapján a font - euró árfolyam függvényében a végösszeg csak minimális mértékben tér el.