rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. február 17.

Elnökséget választott az EMH SE

Az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület közgyűlést tartott szerdán, melynek keretén belül új elnökséget is választott a tagság. Az EMH SE az egyetlen, csak helikoptermodellezéssel foglalkozó egyesület az országban.

Elnökséget választott az EMH SE

Február 15-én, szerdán este közgyűlést tartott az EMH SE, azaz az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület. A közgyűlés keretén belül tisztújításra is sor került, amelyre a korábbi, leköszönő elnök távozása miatt volt szükség. 

Az elnökjelöltek közül az egyik jelölt visszalépett a jelöléstől, így a tagság egyetlen jelöltként Huszti Istvánt választotta az elnöki tisztségre, 90%-os támogatással kapta meg a pozíciót. Az elnökhelyettesi posztokon annak ellenére, nem történt változás, hogy alternatív jelöltekre több ajánlás is érkezett, méghozzá a korábbi elnökség részéről. Gyakorlatilag maguk kértek fel "ellenfeleket" a posztokra, de a jelöltek nem fogadták el a jelölést, így Horváth Miklós és Szabó Péter maradt az elnökhelyettesi pozíciókban. Mindkét jelölt 90-90%-os támogatással maradt elnökhelyettesi pozícióban.