rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. február 26.

Hatalmas terv, nagyszerű fun fly odalent

És igen, amikor hatalmasat írtunk, úgy is értettük... ahogy azt odalent tervezik. Jövőre nem egy tipikus, hétvégi örömrepülésre, azaz fun-fly-ra kerül sor Ausztráliában, helyette valami más, valami olyan, mint egy igazi nagydíj.

Hatalmas terv, nagyszerű fun fly odalent

A Rebels Fun Fly már híres, a világhírű rendezvények között van, egy csoportban van a nagyokkal, de Matt Tucker és a srácok gondoltak egy nagyot arrafelé, és szeretnének valami még nagyobbat csinálni. Hogy őszinték legyünk, a meghirdetett nyereményalappal, ez nagyon valószínű, mert 40 ezer ausztrál dollár az 27 ezer amerikai dollárnak felel meg, valamivel több, mint 25 ezer euró vagy 22 és fél ezer a jó öreg brit fontban, azaz majdnem 10 millió forint - jelenleg. Más szóval, ez sok pénz. És ez a tegnap este bejelentett összdíjazás, amely az első három pilóta között oszlik meg 25 ezer - 10 ezer - 5 ezer ausztrál dollár formájában.

Ha ez nem motiválja a profi pilótákat a részvételre, akkor semmi más. Emiatt 25-re korlátozzák a pilóták számát, és ezért csak profi pilóták indulhatnak.

De a Rebels Fun Fly egy fun fly, így nem csak a versenyzők repülhetnek ott öt napig, hanem MAAA-regisztrált pilóták, MAAA-engedéllyel rendelkező nemzetközi pilóták is repülhetnek a fun fly-on. És akkor is, ha nem akarsz ott repülni, a legjobb, ha a legjobbak legjobbjait ott látod repülni. Mert biztosan nagyon hangos és nagy durranás lesz odalent, a Föld másik oldalán.

Maradj velünk, mi szállítjuk a híreket...