rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. március 3.

Kyle Dahl bejelentése a GLogo-val kapcsolatban

Ez az igazi ügyfélszolgálat. Mivel a Mikado GLogo 690 kulcsfontosságú alkatrészei kifogytak a raktárkészletből, és nem látszik, hogy mikor lesznek elérhetőek megint, ha egyáltalán elérhetőek lesznek, Kyle úgy döntött, a helyzetet kézbe veszi, hogy ezek a modellek működjenek. Kyle bejelentése változtatás nélkül:

Kyle Dahl bejelentése a GLogo-val kapcsolatban
A Glogo 690 Kyle Dahl tervei alapján / fénykép: Kyle Dahl

Kis közlemény a Glogo 690-ről:

Rövid visszanézés a memóriaúton, és azoknak, akik nem tudják.

A Glogo 690-et 2015-ben én terveztem meg először - majdnem 8 éve. Ez egy szórakozás projekt volt, amit mellékesként csináltam, és Georges segítségével készítettük el és teszteltük meg az első prototípusokat valójában, 2017-ben. A tervben néhány Synergy alkatrészt használtunk Matt Botos segítségével, aki lehetővé tette, hogy felhasználjam az ő terveit. Ezen a ponton elvittem a tervet Mikado-hoz, és felajánlottam, hogy együttműködöm velük, hogy elkészíthessük. A modell a Global 3D-n debütált, és 2018-ban kezdték el forgalmazni. Azóta a készlet és a pótalkatrészek gyártását és értékesítését Mikado végzi.

Azt vettem észre, hogy néhány kulcsfontosságú Glogo alkatrész kifogyott a raktárról, és nincs még utalás sem arra, hogy mikor lesznek újra raktáron, valamint a Synergy megfelelői is elfogytak.

Mivel a Glogo eredetileg az én projektem volt, és továbbra is érdekel, és érdekelnek az ügyfelek, akik beruháztak a helikopterbe és támogatták azt. Kénytelen voltam, és ebben a helyzetben tenni valamit. Mivel az alkatrészfájlok szellemi tulajdonjoga továbbra is az enyém, magamra vállaltam, hogy a hiányzó alkatrészeket saját pénzemből, TRIGON márkanév alatt legyártatom, és felajánlom őket annak érdekében, hogy a heli továbbra is aktív maradjon a piacon.

Ha több alkatrész is kifogy, mindent megteszek annak érdekében, hogy a pótalkatrészeket továbbiakban is legyártsam.

A Mikado USA az USA-ban fogja készletezni őket, én pedig olyan magánpartnert keresek Európában/Egyesült Királyságban, aki tud némi készletet tartani. Addig is, ha szükséged van a hiányzó alkatrészekre (kuplung / indítótengely / kuplung harang), nyugodtan írj nekem itt, hogy megbeszéljük a lehetőségeket.

Boldog repülést,

Kyle Dahl