rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. november 11.

Új XLPower helit egy régi heliért?

Az XLPower most indította el a heli újrahasznosítási programot. Nagyon jó áron juthatsz hozzá egy vadonatúj XLPower helikopterhez, ha bármilyen márkájú régi helidet becseréled.

Új XLPower helit egy régi heliért?

Kenny Ko és Nick Maxwell jelentette be, hogy az XLPowernél elindult a program. December végéig 35-40% kedvezményt kaphatsz az XLPower modellekre, ha régi modelled elküldöd a forgalmazónak. Például: nagyon kedvező áron cserélhető bármely nitro modell egy új Spectre 700V2 Nitrora: 985 dollár helyett csak 640 dollárért. De a programban még a 380-as méretű modellek is szerepelnek: egy 380-as modell új Protos 380-ra cserélhető.

Az XLPower így próbálja felfrissíteni a piacot, és így próbálja a cég bevonni azokat az RC heli pilótákat, akiknek problémás lenne régi modelljüket újra cserélni. Ahogy azt közzé tették:

Az XL Power tisztában van azzal, hogy a helikopteres hobbi gyorsan változik, és szerte a világon vannak olyan pilóták, akiknek a régi helikopterhez nehéz alkatrészt beszerezni, vagy olyan modelljeik vannak, amik annyira összetörtek, hogy nem éri meg őket megjavítani, a használt helikopterek piacán pedég nehéz megkapni azt, amit időben és értékben a modellekbe befektettek.

Ha felkeltette a dolog a figyelmedet, lépj kapcsolatba az egyik XLPower márkakereskedővel a további részletekért:

A kereskedők teljes listája az XLPower weboldalán elérhető.