rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. november 24.

Filip Ban lett a Goosky csapatmenedzsere Európában

Filip Ban mostantól a Goosky európai csapatmenedzsere. Filip bejelentése nem volt váratlan, hiszen barátja, Dunkan Bossion tegnap jelentette be szerződését Goosky-jal.

Filip Ban lett a Goosky csapatmenedzsere Európában

Filip is a great character of the RC helicopter sport, typically he makes the vibe warm and funny. Nevertheless, he is also a great pilot, his presence at events is the guarantee that the event will be entertaining. 

His announcement about joining Team Goosky was expected, although his new position is a some sort of surprise. Goosky made a good decision with this cooperation, because Dunkan and Filip together can influence the community towards their models.

Filip az RC helikopter sport nagyszerű karaktere, általában forróbbá és viccessé varázsolja a hangulatot. Mindamellett remek pilóta is, rendezvényeken való jelenléte a garancia arra, hogy az esemény szórakoztató lesz.

Bejelentése a Team Goosky-hoz való csatlakozásáról várható volt, bár új pozíciója némileg meglepetés. A Goosky jól döntött ezzel az együttműködéssel, mert Dunkan és Filip együtt képesek a modelljeik irányába terelni a közösséget.