rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. július 7.

Első napi eredmények
A Global 3D jelentette

Az első nap és az első szakaszok után a Global 3D bejelentette az előzetes eredményeket. Volt néhány kiesés a Speedcup-ban, nagy feszültségek a figuratív versenyekben, de szép eredmények is születtek.

Első napi eredmények
Forrás: Tom Khosit Mongkholthai

Ebben a pillanatban Miles Dunkel volt a legjobb a Speedcup fordulóban hihetetlen 301 km/ó maximális sebességgel. Az átlagsebessége éppen hogy 300 alatt volt. Marc Rodewald szerezte meg a második helyet 267 km/ó maximális és 260-as átlagsebbességgel, míg a harmadik Ryan Chiu Taiwan-ból, a GAUI gyári pilótája 248-as maximum és 240-es átlagsebességgel.

 

A figuratív verseny fordulói igen érdekes eredményekkel zárultak. Expert kategóroában Chatawit Kamsawang került az első helyre, második Sasikana Boonmala és a harmadik helyen Ryan Chiu áll (aki a Speedcup-ban is a harmadik helyen áll).

A Masters kategória

Sakkarin Kongthon az első jelen pillanatban. Második helyen Kan Poonnol áll, a harmadik pedig Kenny Ko. A legszerencsételebbül Jamie Robertson járt, aki nem tudott semmilyen eredményt elérni, mivel helikoptere nem érkezett meg időben.