rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. július 7.

2. nap - mi történik most?
Helyzetjelentés Venlo-ból

A hivatalos nappali program véget ért. A jelenlegi program a funfly, amit az éjszakai repülés követ 11 órától. A mai eredmények már ismertek. Egyébként a nap nagyon színes, rengeteg látnivalóval. Nem csak a programok és a pilóták, számos cég is újdonságokkal érkezett.

2. nap - mi történik most?

Versenyeredmények a mai napra Experts kategóriában mostanáig

Sasikana Boonmala Thaiföldről az első az összetett eredményekben ebben a pillanatban, Ryan Chiu a második, míg Robin Lipke a kanadai pilóta áll a harmadik helyen. Callum Henson, a britek pilótája a 11. összetettben jelenleg. 11 másik pilóta követi, ami egy picit bosszantó, mivel tegnap a 9. ma pedig a 10. lett freestyle-ban, de a Global 3D pontozási rendszer így működik.

Masters összetett eredmények

Az első Sakkarin Kongthon szintén Thaiföldről. Ő a Scorpion gyári pilótája. Második Kan Poonnoi, Thaiföldről és a Scorpiontól szintén. Kenny Ko a harmadik, aki az Align gyári pilótája. Kyle Dahl az Egyesült Államokból és a Mikado színeiben áll a negyedik helyen, akit Mirko Cesena, olasz pilóta követ a Mikado Csapatból. Szegény Jamie Robinson még mindig nem ért el eredményt.

Speedcup végeredmények

19 órakor érkezett a Global 3D-től

  • 1. Miles Dunkel (Max: 314, Átl: 302.59)
  • 2. Marc Rodewald (Max: 267, Átl: 260.67)
  • 3. Ryan Chiu (Max: 248, Átl: 240.09)
  • 4. Peter Hsiao (Max: 212, Átl: 207.78)

Jó látni
termékek és gyártók

Mikado Glogo 690 Nitro

A Global 3D legfontosabb és sokkoló híre volt a Mikado Logo 690 (javítás: Glogo) hirtelen bejelentése. Ahogy az köztudott, Ralf Buxnowith, a Mikado igazgatója folyamatosan mondta:

A Mikado soha nem csinál nitrósat

Nos, úgy tűnik egy korszaknak vége, mert "a Mikado csinál nitrósat", és meglepően nagyon jót. Ahogy Kyle Dahl bemutatta a Global 3D-n, ki szeretnénk próbálni összehasonlításban egy Logo 700-zal. Hasonló karakterisztikájuk van, jó lesz tudni, mik a különbségek.

 

Mikado VBar Control Touch

Még mindig egy új termék, viszont már látható volt például a Helifest UK-en. De mindenki szeretnl látni és többet tudni róla. 

GAUI X5 V2

Az egyik legjobb Gaui helikopter az X5. És most a második verziója érkezik. Az új Gaui X5 meglehetősen különbözik az elődtől, bár néhány alkatrész hasonló vagy ugyanaz, mint az előző modelnél.

Mi következik?

Ahogy a flight to music véget ért, a funfly követi, majd az éjszaki repülés lesz megtartva. Az időjárás előrejelzések tekintetében jók a kilátások, szerencsére ez egy száraz időszak a kontinensen.