rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. július 5.

Kezdődik
Még néhány óra és kezdődik

Néhány órán belül a Global 3D - a legfontosabb RC helikopteres esemény -elkezdődik Hollandiában, Venlo-ban. Az összes híres pilóta, a szurkolók és támogatók ott lesznek ezen a hétvégén, hogy lássák a legjobbakat és sokminden mást. Az összes gyártó bemutat valamit a helyszínen.

Kezdődik

Mindenki az elkövetkezendő néhány órában érkezik. Az összes híres pilóta, szurkolók és fanatikusok összegyűlnek Venlo-ban, Hollandiában a legfontosabb RC helikopteres eseményen. Nagyon nehéz lenne összegyűjteni az összes ott levő nevez, akik számunkra ismertek. Csak néhány kevésbé szerencsés nem lesz ott a hétvégén. 

Mit várhatunk?

Természetesen egy nagyszerű versenyt, a legjobb pilótákat, szép heliket, és egy nagy show-t. De néhány gyártó is a helyszínen fogja bemutatni legújabb termékeit - mint például a legújabb Mikado Logo 600 Nitro is itt lesz először látható a nagyközönség számára.

És mi több - most már bárki repülhet a funfly időszakok alatt szombaton és vasárnap. 

Még mindig nem késő odajutni, bár most már nehéz a környéken megfelelő szállást találni.

Bing Map: { coordinates = 51.405690, 5.971460, pinTitle = Global 3D, pinSubTitle = , infoBoxTitle = Global 3D, infoBoxDescription = Schorfvenweg, 5976 PJ Kronenberg, Nederland, zoomLevel = }