rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. március 7.

Rotor Live 2019
Ezen a hétvégén

Itt a Rotor Live. Ezen a hétvégén tartják Németországban. A résztvevők, látogatók mostanság érkeznek. Gyors összefoglaló arról, mire is lehet ott számítani úgy általában és tőlünk.

Ez a 10. Rotor Live és ugyan sosem unalmas a rajongóknak, de ebben az évben különösen sok látnivaló lesz. Heli-Professional, Mikado, SAB, XLPower, SpinBlades, Egodrift, Vario, Freakware, Miniature Aircraft és így tovább, számos cég képviselteti magát, ahogy mégtöbb pilóta. Nick Maxwell, Henrick Claussen, Mirko Cesena, Robin Lipke, Dunkan Boisson, Yan Müller, Eric Weber, Kan Poonnoi, Marius Gehle, Fabian Kloss, Tim Vöge, Sakkarin Konghton, Rasmus Jakobson, Lukas Bißlich, Marki Wiehenstroch, Kevin Liskam, Raquel Bellot és Tareq Alsaadi mind résztvesznek és repülnek a rendezvényen. Szóval mindenki talál valami látnivalót magának..

Teljesítménymodellek, scale modellek, technikák, komponensek, minden, ami helikopterrel kapcsolatos bemutatásra kerül, Kijelenthetjük, hogy az esemény valóban izgalmasnak ígérkezi. És ne felejtsük a SAB Goblin Kraken-t, amit itt mutatnak be a széles közönségnek legelőször.

De sajnos nem mindenki lehet ott, így mi a helyszínről fogunk jelentkezni élő videókkal, beszámolókkal és természetesen rengeteg fotóval. Maradjatok velünk és kövessetek bennünket:

Facebook oldalunkon:

Twitter-en:

Youtube csatornánkon:

És természetesen itt:

 

Stay tuned