Média

Média Fényképek és videók

 • Mil Mi-2 magyar színekben

  Mil Mi-2 magyar színekben

  Ez a videó most bukkant fel a YouTube-on, és van magyar vonatkozása is, bár a gép sajnos nem Magyarországon van. De igen, ez egy magyar festésű Mil Mi-2, méghozzá a valaha létezett 8911-es oldalszámú helikopter. Igaz, mi ilyen festéssel nem találtunk az eredetiről fényképet.

 • Az OMPHobby M4 részletes értékelése

  Az OMPHobby M4 részletes értékelése

  Ezt a kitet összeraktuk, beállítottuk, repültük, ideje értékelni... Beszélgetés Toncsival az összeszerelés és az első repülések során szerzett tapasztalatairól, érzéseiről a vadonatúj OMPHobby M4 RC helikopterrel kapcsolatban. Megpróbáltunk minden kulcsfontosságú pontról beszélni, beleértve a jót és a rosszat is.

 • Százhalombatta Fun Fly

  Százhalombatta Fun FlyFényképek a szombati napról

  Szombaton volt a Százhalombatta Fun Fly főnapja, amikor nem csak a pilóták, hanem a nagyközönség is részt vehetett a rendezvényen. Az erről a napról készült fényképeket itt gyűjtöttük össze.

 • Százhalombatta Fun Fly

  Százhalombatta Fun FlyPénteki fényképek

  Ez volt a Százhalombatta Fun Fly 2023 szakmai napja. Péntek délután gyűltünk össze, hogy beállítsuk és ellenőrizzük a helikoptereket a szombati bemutatóhoz. Ez az album a délutánról szól.

 • Az OMPHobby M4 dobozbontása

  Az OMPHobby M4 dobozbontása

  Igyekeztünk rövidre, de a lehető legrészletesebbre venni a figurát. Ez az új OMPHobby M4 RC helikopter - sorozatgyártás változata - az a verzió, amely a boltokba kerül, így ennek a verziónak kell megérkeznie hozzád, amikor megrendeled a Combo kitet.

 • Interceptor 600 Gasser akcióban

  Interceptor 600 Gasser akcióban

  Ezúttal Cade Ciripompa repül az új Miniature Aircraft Interceptor 600 Gasser helikopterrel. Ez az a modell, amelyet márciusban mutattak be a Rotor Live 2023-on a németországi Iffezheimben.

 • Boldog Húsvéti Ünnepeket!

  Boldog Húsvéti Ünnepeket!

  Ezzel a videóval kívánunk mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket. Csodálatos, békés ünnepeket, sok törésmentes repülést és jó hétvégét!

 • Getting Upgraded - Frissítve

  Getting Upgraded - Frissítve

  A legújabb hollywoodi film: Frissítve! (Getting Upgraded). Exkluzív felvételek a filmgyártás fővárosából. Boldog Bolondok Napját!

 • Egodrift a Rotor Live-on - demo repüléssel

  Egodrift a Rotor Live-on - demo repüléssel

  Ez a Rotor Live 2023 és az Egodrift. Vincent Offenbeckkel és Raphael Wickivel beszélgettünk Egodriftről 2023-ban: tervekről, termékekről, az új ruházati vonalról. És hogy még izgalmasabb legyen: egy kis Egodrift-demó a Rotor Live-on, amelyet Marius Gehle és Carl-Henning Siebert repült, aki ebben a demoban tört is.

 • Érkező XNova RC helikopter termékek 2023-ban

  Érkező XNova RC helikopter termékek 2023-ban

  Ez a Rotor Live 2023, és egy rövid beszélgetés a 2023-ban az RC helikopterekhez érkező és új XNova termékekről. Michael Steinmetz, "The Copper-Doc", aki az XNova motorok fő forgalmazója és szervizpontja Európában, a most megjelent és a következő XNova termékek beszél.

 • Joachim és Dario bemutatja: NiTron 90

  Joachim és Dario bemutatja: NiTron 90

  Ez a Rotor Live 2023 és a Tronhelicopters új NiTron 90 RC helikoptere. Talán ez az eddigi legkönnyebb nitro helikopter modell ebben a méretben. Ebben a videóban Joachim a helikopterről, a megjelenés dátumáról, az árról és egyéb részletekről beszél, Dario pedig repül a helikopterrel.

 • Helicoach bemutatja: Új XLPower termékek 2023-ban

  Helicoach bemutatja: Új XLPower termékek 2023-ban

  Ez a Rotor Live 2023 és az XLPower új termékei a Helicoach-nál. Ra Kabunnal és Keven Schauz-szal beszélgettünk az idei tervekről, amelyek idén várhatóak az XLPowertől. Új RC helikopterek és frissítések is szerepelnek az ütemtervben.

 • OMPHobby M4 premier a Rotor Live-on

  OMPHobby M4 premier a Rotor Live-on

  Ez a Rotor Live 2023 és az új OMPHobby M4 RC helikopter, amelyet Jonas mutatott be, aki ezt a modellt tervezte. Ez az OMPHobby legújabb modellje, egy 380-as direct drive, azaz közvetlen hajtású helikopter, amely hamarosan megjelenik.

 • Raquel Bellot a SoXos Strike 7.1 könnyített változatával

  Raquel Bellot a SoXos Strike 7.1 könnyített változatával

  Ez a Rotor Live 2023 és az új SoXos Strike 7.1 Light Edition RC helikopter. Raquel éppen egy ütemezett startra sietett, mégis megállt nekünk, hogy bemutassa ezt a remek helikoptert, amely a sport és hobbi pilótáknak készült.

 • Új főrotor és új modell a Miniature Aircrafttól

  Új főrotor és új modell a Miniature Aircrafttól

  Ez a Rotor Live 2023 és a Miniature Aircraft. Miniair Schreiner bemutatta az általuk megalkotott új rotor koncepciót, és bemutatta az új Interceptor 600 gasser RC helikoptert is. Ezekről az új termékekről beszéltünk, amelyeket Iffezheimben mutattak be.

 • Align TN70

  Align TN70

  Az Align TN70 hamarosan megjelenik. A nemrég megjelent Align TB70 nitro verziója nagyon közel áll a megjelenéshez. Ebben a videóban Luca Pescante teszteli az új helikoptert a tajvani Align Corporationnál.

 • Rotor Live 2023

  Rotor Live 2023Vasárnap

  Ez volt a 2023-as Rotor Live 2. napja. Nem voltunk olyan szerencsések az időjárással, mint az első napon, de reggel meleg volt a hangulat odabent. Később elállt az eső, és még repülések is voltak.

 • Rotor Live 2023

  Rotor Live 2023Szombat

  Ez volt a Rotor Live első napja. Három évnyi járvány miatti törlések után a Rotor Live visszatért, és egy fantasztikus esemény lett. Ezen a napon még az időjárás is velünk volt.

 • ALIGN E1 900 - Mount Fire Extinguishing Ball

  ALIGN E1 900 - Mount Fire Extinguishing Ball

  Az Align bemutatta tűzoltó rendszerét, a Mount Fire Extinguishing Ball-t, amely az Align E1 900 plus helikopterrel, az Align ipari, professzionális szállító drónjával kompatibilis. Egy-egy gömb 1,2 kg súlyú, a helikopter 6 db-ot tud szállítani, mindegyiket külön-külön le tudja oldani a rendszer.

 • Az SAB Goblin Raw 700 narancs-fehérről

  Az SAB Goblin Raw 700 narancs-fehérről

  Huszti István a SAB Goblin Raw 700 boldog narancsfehér tulajdonosai közé tartozik. Döntéséről beszél, hogy miért ezt a modellt választotta, mik a tapasztalatai az összeszereléssel, magával a kivitelezéssel és az első repülésekkel kapcsolatban. Az FBL-választás is szóba kerül, mivel Spirit GTR flybarless vezérlőt használ.