Média

Média Fényképek és videók

 • Heliwood 2022 - fényképek

  Heliwood 2022 - fényképek

  A heliwood 2022 hétvégéjén készült fényképekből gyűjtöttünk össze egy párat (sic.) ebben az albumban. Messze nem adja vissza mindazt, ami a rendezvényen volt, de azért egy kis betekintést ad a hangulatból.

 • Elkészült a Ramo féle Hirobo Vertol - első felszállás

  Elkészült a Ramo féle Hirobo Vertol - első felszállás

  A korábbi százhalombattai videónkban Ramocsa Zsolt számolt be arról, hogy dolgozik a saját Vertol modelljén. Akkor azt ígérte, hogy néhány héten belül készen lesz. És tényleg, készen is lett, az első felszállás a hétvégén megtörtént.

 • Fényképek a Helifest 2022-ről

  Fényképek a Helifest 2022-ről

  A hétvégén tartották a Helifest-et, az Egyesült Királyság legnagyobb RC helikopteres rendezvényét, és a világ egyik fontos RC helikopteres rendezvényét. Meglepően gyönyörű időjárással indult, ezzel csalogatva mindenkit a Weston Parkba. Ezt a gyűjteményt Alan Robinson küldte nekünk.

 • Halásztelek-Százhalombatta Fun Fly

  Halásztelek-Százhalombatta Fun Fly

  Az idei első RC heli fun fly 2022-ben ez a rendezvény volt. Ez egy videós beszámoló a két napos rendezvényről, amiben néhány rövid interjú is van.

 • Miért nem tudnak a helikopterek egyenesen repülni

  Miért nem tudnak a helikopterek egyenesen repülni

  A helikopterek nem tudnak egyenesen repülni - ezt mindannyian tudjuk, de tudjuk az okokat is? Mik lehetnek a működő megoldások? Ez az oktatóvideó a házunk tájáról ezt próbálja érthetően bemutatni a külvilág számára. De esetleg te is tanulhatsz belőle. Sok-sok igazi helikopterrel. (Angol nyelven)

 • Mi van egy RC helikopterben?

  Mi van egy RC helikopterben?

  Ez a videó nem nekünk készült: bemutatja, hogyan épül fel egy RC helikopter, milyen összetevőket használunk és azokat milyen célból. Ez egy áttekintés "idegenek" számára, akiket esetleg érdekelhet ez a hobbi egy szép napon. A videó angol nyelvű.

 • A 4+1 legjobb szimulátor 2022-ben

  A 4+1 legjobb szimulátor 2022-ben

  Melyik szimulátort használd 2022-ben, hogy megtanulj RC helikopterrel repülni? Itt van a listánk - és igen, van egy plusz is a végén. Nézd meg a videót, hogy megtudd, miért. Linkek és információk a videó leírásában, emlékek a videóban - angol nyelven.

 • SoXos Strike 7.1 overview by Yan Müller

  SoXos Strike 7.1 overview by Yan Müller

  Ez egy videó a SoXos Strike 7.1-ről a Heli-Professionaltól. 5 perc hosszú áttekintés, amit Yan Müller, a Heli-Professional csapatpilótája mutat be. Tiszta és informatív. A videó minősége szintén magáért beszél.

 • Esettanulmány: ManiaX promo videó

  Esettanulmány: ManiaX promo videó

  Igen, ez egy esettanulmány és nem egy valódi promóciós anyag. Arra készült, hogy kipróbáljuk, mit tudunk csinálni pár óra leforgása alatt, ha semmi sem adott. Ezt sikerült létrehozni. A részletek a videó alatt...

 • RC helis élet Halásztelken

  RC helis élet Halásztelken

  Ebben a kis videóban megmutatjuk, hogy milyen az RC helis közösségi élet Halásztelken. A videót nemzetközinek terveztük, így az elején a szöveg angol nyelvű.

 • Nick Maxwell: XLPower Nimbus 550 áttekintő

  Nick Maxwell: XLPower Nimbus 550 áttekintő

  Nick Maxwell készítette ezt a videót az új XLPower Nimbus 550 helikopterről. Az első felében Nick megmutatja a helikopter részleteit, majd a második felében repül is vele egyet. A videó angol nyelvű.

 • Jonas Wackershauser: Repülés VBar nélkül teszt

  Jonas Wackershauser: Repülés VBar nélkül teszt

  Mi történik, ha nincs stabilizátor rendszer a helikopteren? Jonas Wackershauser végzett egy kis tesztet egy Mikado Logo 690 segítségével. A videó igen érdekes, és segít megérteni, hogy miért kell legyen FBL rendszer a gépen.

 • Heliwood 2021 - fényképek

  Heliwood 2021 - fényképek

  Az EMH SE által rendezett Heliwood 2021 ismét nagyszerű volt, számos programmal és látnivalóval szórakoztatta a látogatókat. Ezekből a látnivalókból és élményekből válogattunk össze pár képet.

 • EMH Fun Fly Pásztori 2021

  EMH Fun Fly Pásztori 2021

  Az EMH Fun Fly most Pásztoriban, a Pásztori RC Heli Team pályáján került megrendezésre. Ez a hétvége ismét egy fun fly és egy verseny jegyében telt.

 • Helialarm X 2021

  Helialarm X 2021Videóösszefoglaló Maximilian Zicktől

  "Ez egy rövid visszaemlékezés a Helialarm X rendezvényről, ami Németországban, Marburgban volt. Sajnos nem volt több időm bármi hosszabbra, vagy jobban beállítottra. Remélem, tetszik."

 • EMH Fun Fly - Pásztori

  EMH Fun Fly - PásztoriKépek a rendezvényről

  Pásztoriban került megrendezésre az EMH Fun Fly idei harmadik fordulója, amit az EMH SE és a Pásztori RC Heli Team együtt rendezett meg. A verseny hétvégéje rendkívül jó hangulatban, jó időben telt. Ebből az élményből válogattunk össze jópár képet.

 • Heli Holiday & EMH Fun Fly

  Heli Holiday & EMH Fun FlyFényképek

  A Balatonkeresztúr Repülőtéren megrendezett Heli Holiday & EMH Fun Fly nagyszerű rendezvény volt. Páran végre megint összejöttek. Összeválogattunk pár fényképet, amik ott készültek.

 • SRCM EMH Fun Fly

  SRCM EMH Fun FlyFényképek

  Május 1-én került megrendezésre az SRCM és az EMH együttműködésében az SRCM EMH Fun Fly a Győr melletti repülőtéren. A nagyszerű időjárás mellett a pilóták száma és repülése sem volt elhanyagolható. Erről a rendezvényről készült képeinkből válogattunk össze párat.

 • Soxos Strike 7 a Cajun Heli Festen

  Soxos Strike 7 a Cajun Heli FestenPilóta: JC Zankl

  A Cajun Heli Festet az elmúlt hétvégén tartották a RAMS Fielden, az Egyesült Államokban. Ezt a videót az éjszaka folyamán ott vették fel, amikoris JC repült egy soXos Strike 7-nel. A repülés gyönyörű és tökéletesen felépített, bár néhány majdnem pillanat azért van benne, mert elég keményen odatette. De várd ki a végét.

 • XLPower 550 Nitro

  XLPower 550 NitroAz első tesztrepülések

  XLPower 550 Nitro? Igen, ez valódi, bár nem egy hivatalos XLPower termék. Ez egy egyéni projekt, ami a Youtube.on bukkant fel. A videó a helit részletesen bemutatja, megmutatja hogyan épül fel, hogyan lett átalakítva egy rendes XLPower 550-es. Az utolsó autorotációs leszállás nem a legszebb, de szerencsére néhány szervókar és egy leszállótalp bánja összesen.