Média

Média Fényképek és videók

 • Heliwood 2021 - fényképek

  Heliwood 2021 - fényképek

  Az EMH SE által rendezett Heliwood 2021 ismét nagyszerű volt, számos programmal és látnivalóval szórakoztatta a látogatókat. Ezekből a látnivalókból és élményekből válogattunk össze pár képet.

 • EMH Fun Fly Pásztori 2021

  EMH Fun Fly Pásztori 2021

  Az EMH Fun Fly most Pásztoriban, a Pásztori RC Heli Team pályáján került megrendezésre. Ez a hétvége ismét egy fun fly és egy verseny jegyében telt.

 • Helialarm X 2021

  Helialarm X 2021Videóösszefoglaló Maximilian Zicktől

  "Ez egy rövid visszaemlékezés a Helialarm X rendezvényről, ami Németországban, Marburgban volt. Sajnos nem volt több időm bármi hosszabbra, vagy jobban beállítottra. Remélem, tetszik."

 • EMH Fun Fly - Pásztori

  EMH Fun Fly - PásztoriKépek a rendezvényről

  Pásztoriban került megrendezésre az EMH Fun Fly idei harmadik fordulója, amit az EMH SE és a Pásztori RC Heli Team együtt rendezett meg. A verseny hétvégéje rendkívül jó hangulatban, jó időben telt. Ebből az élményből válogattunk össze jópár képet.

 • Heli Holiday & EMH Fun Fly

  Heli Holiday & EMH Fun FlyFényképek

  A Balatonkeresztúr Repülőtéren megrendezett Heli Holiday & EMH Fun Fly nagyszerű rendezvény volt. Páran végre megint összejöttek. Összeválogattunk pár fényképet, amik ott készültek.

 • SRCM EMH Fun Fly

  SRCM EMH Fun FlyFényképek

  Május 1-én került megrendezésre az SRCM és az EMH együttműködésében az SRCM EMH Fun Fly a Győr melletti repülőtéren. A nagyszerű időjárás mellett a pilóták száma és repülése sem volt elhanyagolható. Erről a rendezvényről készült képeinkből válogattunk össze párat.

 • Soxos Strike 7 a Cajun Heli Festen

  Soxos Strike 7 a Cajun Heli FestenPilóta: JC Zankl

  A Cajun Heli Festet az elmúlt hétvégén tartották a RAMS Fielden, az Egyesült Államokban. Ezt a videót az éjszaka folyamán ott vették fel, amikoris JC repült egy soXos Strike 7-nel. A repülés gyönyörű és tökéletesen felépített, bár néhány majdnem pillanat azért van benne, mert elég keményen odatette. De várd ki a végét.

 • XLPower 550 Nitro

  XLPower 550 NitroAz első tesztrepülések

  XLPower 550 Nitro? Igen, ez valódi, bár nem egy hivatalos XLPower termék. Ez egy egyéni projekt, ami a Youtube.on bukkant fel. A videó a helit részletesen bemutatja, megmutatja hogyan épül fel, hogyan lett átalakítva egy rendes XLPower 550-es. Az utolsó autorotációs leszállás nem a legszebb, de szerencsére néhány szervókar és egy leszállótalp bánja összesen.

 • Rhys Wyatt: Align T-Rex 650X

  Rhys Wyatt: Align T-Rex 650XHeli Heatwave, Ausztrália

  Az elmúlt hétvégén tartották a Heli Heatwave-et Ausztráliában, ez a nagy események egyike arrafelé. Rhys Wyatt, a Team Align fiatal pilótája repüli ezt a lenyűgöző bemutatót ezzel a T-Rex 650X-szel ebben a videóban.

 • Dubai Masters 2021

  Dubai Masters 2021 VLog Aaron Wolftól

  Egy egész jó áttekintés a Dubajban megrendezett eseményről, amit Aaron Wolf készített. Egy jó kis összefoglaló az előkészületekről, magáról a rendezvényről és arról, hogy milyen volt ott lenni.

 • Dubai Masters 2021: Dunkan Bossion

  Dubai Masters 2021: Dunkan BossionFreestyle

  Egy rövid részlet már tegnap megjelent ebből a repülésből, de most íme az egész program, ahogy azt Dunkan Dubaiban bemutatta a múlt hétvégén. És ez volt az első alkalom, amikor az új SAB Goblin Raw egy nemzetközi versenyen részt vett. A videót Abdulla Raisnek köszönhetjük.

 • Dubai Masters 2021: Kyle Dahl

  Dubai Masters 2021: Kyle DahlFreestyle

  Kyle Dahl Dubaiban bemutatja a Mikado Logo 700-at. Egészen biztosan Kyle repülte be a legnagyobb teret valószínűleg az csúcs pilóták között, és a bemutatója valóban lélegzetelállító volt. A leszállás pedig külön tapsot érdemel még akkor is, ha feltételezhetően nem egészen így volt tervezve. Feltöltötte: Abdulla Rais.

 • Mirko Cesena a Dubai Masters 2021-en

  Mirko Cesena a Dubai Masters 2021-enFreestyle

  Mirko a freestyle fordulóját repüli a Dubai Masters 2021-en. Mint az ismert, a Mikadoval megnyerte a versenyt Dubaiban, és itt az ok, hogy miért. Jó szórakozást. Feltöltötte: Abdulla Rais.

 • Az SRCM Heliday videóösszefoglalója

  Az SRCM Heliday videóösszefoglalójaEgy nagyszerű vasárnap néhány pilótával

  Ez a videó azért készült, hogy megmutassuk a hangulatot a legutóbbi SRCM Heliday-ről. A koronavírus-korlátozások miatt ez a nem hivatalos rendezvény nem volt széles körben meghirdetve, alig néhány pilóta jött össze, hogy élvezze az év első tavaszias időjárását a Győr melletti SRCM repülőtéren.

 • Dunkan Bossion smack-el a Goblin Raw-val

  Dunkan Bossion smack-el a Goblin Raw-valDubai Masters 2021

  Ezt a videót a Dubai Masters 2021-en vették fel. Dunkan Bossion mutatja meg, hogy mit tud repülni az SAB Goblin Raw a kezeiben. Egy valódi tátott szájjal nézhető bemutató.

 • Align T-Rex 700X - gyári modell

  Align T-Rex 700X - gyári modellPilóta: Alan Szabo Jr.

  Ebben a videóban a professzor élvezi a T-Rex 700X-et. Abszolút precíz start, amit még érdekessebbé tesz a szerény fordulat, nevezetesen a 2250 RPM, amit a majdnem teljesen gyári kiépítés nyújt. A különbség az FBL vezérlő és a szervók, minden más a dobozból származik.

 • Thunder Tiger Raptor G4

  Thunder Tiger Raptor G4Pilóta: Guy Mazliach - Izrael

  Ezt a videót Erez Hochma Izraelben vette fel legutóbb. Bár csak a start második fele lett lefilmezve, megérdemli, hogy megnézzük, mert a Raptor G4 nem túl jellemző modell napjainkban. A múltban a gyártó, a Thunder Tiger egyike volt a piacokat uraló Align kihívóinak, ez a videó és a pilóta Guy Mazliack együtt megmutatják, hogy miért.

 • SRCM Heliday

  SRCM HelidayHelinap Győrben

  Páran összejöttek a sebtében szervezett SRCM Heliday-en a hétvégén. Az év első időjárásában használható hétvégéjén volt pár emlékezetes start, és jó hangulat. Ebből gyűjtöttünk össze pár képet.

 • SAB Goblin Kraken 580 Nitro a Torchs-on

  SAB Goblin Kraken 580 Nitro a Torchs-onPilóta: Kyle Stacy

  Nem olyan sok eseményt tartottak meg ebben az évben, a Torchs Winter Bash egyike ezen keveseknek. Patrick Mauck küldte nekünk ezt a videót. Kyle Stacy a SAB Goblin Kraken 580 Nitro-t mutatja meg bevetés közben. Szép, Kyle stílusú repülés.

 • Heli Fun Fly

  Heli Fun FlyFertőszentmiklós, Meidl Airport

  2020. október 23-án került megrendezésre a Heli Fun Fly Fertőszentmiklóson, a Meidl Airporton. A gyors szervezés és a ködös, nyálkás idő ellenére sokan megjelentek, és igazi jó kis hangulat alakult ki.