Média

Média Fényképek és videók

 • Dubai Masters 2021: Dunkan Bossion

  Dubai Masters 2021: Dunkan BossionFreestyle

  Egy rövid részlet már tegnap megjelent ebből a repülésből, de most íme az egész program, ahogy azt Dunkan Dubaiban bemutatta a múlt hétvégén. És ez volt az első alkalom, amikor az új SAB Goblin Raw egy nemzetközi versenyen részt vett. A videót Abdulla Raisnek köszönhetjük.

 • Dubai Masters 2021: Kyle Dahl

  Dubai Masters 2021: Kyle DahlFreestyle

  Kyle Dahl Dubaiban bemutatja a Mikado Logo 700-at. Egészen biztosan Kyle repülte be a legnagyobb teret valószínűleg az csúcs pilóták között, és a bemutatója valóban lélegzetelállító volt. A leszállás pedig külön tapsot érdemel még akkor is, ha feltételezhetően nem egészen így volt tervezve. Feltöltötte: Abdulla Rais.

 • Mirko Cesena a Dubai Masters 2021-en

  Mirko Cesena a Dubai Masters 2021-enFreestyle

  Mirko a freestyle fordulóját repüli a Dubai Masters 2021-en. Mint az ismert, a Mikadoval megnyerte a versenyt Dubaiban, és itt az ok, hogy miért. Jó szórakozást. Feltöltötte: Abdulla Rais.

 • Az SRCM Heliday videóösszefoglalója

  Az SRCM Heliday videóösszefoglalójaEgy nagyszerű vasárnap néhány pilótával

  Ez a videó azért készült, hogy megmutassuk a hangulatot a legutóbbi SRCM Heliday-ről. A koronavírus-korlátozások miatt ez a nem hivatalos rendezvény nem volt széles körben meghirdetve, alig néhány pilóta jött össze, hogy élvezze az év első tavaszias időjárását a Győr melletti SRCM repülőtéren.

 • Dunkan Bossion smack-el a Goblin Raw-val

  Dunkan Bossion smack-el a Goblin Raw-valDubai Masters 2021

  Ezt a videót a Dubai Masters 2021-en vették fel. Dunkan Bossion mutatja meg, hogy mit tud repülni az SAB Goblin Raw a kezeiben. Egy valódi tátott szájjal nézhető bemutató.

 • Align T-Rex 700X - gyári modell

  Align T-Rex 700X - gyári modellPilóta: Alan Szabo Jr.

  Ebben a videóban a professzor élvezi a T-Rex 700X-et. Abszolút precíz start, amit még érdekessebbé tesz a szerény fordulat, nevezetesen a 2250 RPM, amit a majdnem teljesen gyári kiépítés nyújt. A különbség az FBL vezérlő és a szervók, minden más a dobozból származik.

 • Thunder Tiger Raptor G4

  Thunder Tiger Raptor G4Pilóta: Guy Mazliach - Izrael

  Ezt a videót Erez Hochma Izraelben vette fel legutóbb. Bár csak a start második fele lett lefilmezve, megérdemli, hogy megnézzük, mert a Raptor G4 nem túl jellemző modell napjainkban. A múltban a gyártó, a Thunder Tiger egyike volt a piacokat uraló Align kihívóinak, ez a videó és a pilóta Guy Mazliack együtt megmutatják, hogy miért.

 • SRCM Heliday

  SRCM HelidayHelinap Győrben

  Páran összejöttek a sebtében szervezett SRCM Heliday-en a hétvégén. Az év első időjárásában használható hétvégéjén volt pár emlékezetes start, és jó hangulat. Ebből gyűjtöttünk össze pár képet.

 • SAB Goblin Kraken 580 Nitro a Torchs-on

  SAB Goblin Kraken 580 Nitro a Torchs-onPilóta: Kyle Stacy

  Nem olyan sok eseményt tartottak meg ebben az évben, a Torchs Winter Bash egyike ezen keveseknek. Patrick Mauck küldte nekünk ezt a videót. Kyle Stacy a SAB Goblin Kraken 580 Nitro-t mutatja meg bevetés közben. Szép, Kyle stílusú repülés.

 • Heli Fun Fly

  Heli Fun FlyFertőszentmiklós, Meidl Airport

  2020. október 23-án került megrendezésre a Heli Fun Fly Fertőszentmiklóson, a Meidl Airporton. A gyors szervezés és a ködös, nyálkás idő ellenére sokan megjelentek, és igazi jó kis hangulat alakult ki.

 • Heliwood 2020

  Heliwood 2020Összefoglaló videó a rendezvényről

  Ez a rövid videó egy hangulatjelentés a Heliwood 2020-ról. Természetesen még nagyon sok más dolog is történt, de a rendezvény esszenciája benne van.

 • Heliwood 2020 A Buda Környéki TV szemével

  Heliwood 2020 A Buda Környéki TV szemévelFél órás riportműsor a rendezvényről

  A Buda Környéki Televízió készítette ezt a fél órás riportműsort a Heliwood 2020-ról Halásztelken. A műsorban jpár pilóta, sok-sok repülés és több interjú is szerepel többek között Horváth Miklóssal, Miklós Attilával és Halásztelek polgármesterével Szabó Tiborral is. Hosszú, de jó végignézni.

 • Heliwood 2020

  Heliwood 2020Képek a hétvégéről

  A Heliwood 2020 Light augusztus 15-16-án került megrendezésre ismét Halásztelken. A hétvége a várakozáson felül jóra sikerült, a szervezők mindezt a COVID-19 árnyékában hozták létre. Ez a gyűjtemény a hétvégén készült.

 • A Blades over Győr videó összefoglalója

  A Blades over Győr videó összefoglalója Fantasztikus rendezvény Győrben

  Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Blades over Győr. A világjárvány lecsengésének közepette rengeteg pilóta jelent meg a rendezvényen, ami nem meglepetés, mivel a rendezvény helyszíne egy nagyszerű hely, az időjárás alapvetően szép volt, és a pilótáknak rendezvény-elvonási tünetei vannak ebben az évben. Németországból, Ausztriából, Svájcból és természetesen Magyarországról érkeztek a résztvevők. Ez a Sokoró R/C modell KSE - SRCM - videó összefoglalója, amit a Nyünnye Légi Földi Video töltött fel.

 • Align T-Rex 650X Dominator

  Align T-Rex 650X DominatorAlacsony fordulat - pilóta: Alan Szabo Jr.

  És itt jön: az új Align T-Rex 650X Dominator ismét. És még jobb: alacsony fordulaton Alan Szabo Jr. által repülve. Ez a videó jól megmutatja a helikopter képességeit - különösen ha olyan jó kollektív kezelésed van, mint Alannek. A helikopter nagyon agilis még ennél a rotorsebességnél is.

 • Gaui X5 egy fiatal hölgy által

  Gaui X5 egy fiatal hölgy általSivan Hochma repüli a Gauit Izraelben

  Sivan repüli a Gaui X5-öt ebben a videóban. Ez a fiatal hölgy 15 éves és időről-időre felbukkan a közösségi hálón. A fejlődése nagyszerű. Bár a videó nem a legjobb minőség (köszönhetően a mobilos felvételnek), ez a repülés megérdemli az elismerést.

 • Milyen érzés egy Goblinnal repülni?

  Milyen érzés egy Goblinnal repülni?Egy mese Dave-től és Carlostól

  "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?" kérdezi Dave Dijkmans Carlos Rossitól. Az AREA51-RC srácok készítettek egy lenyűgöző videót a Goblinnal való repülés érzésről. És a történet - természetesen - az új SAB Goblin Kraken 580 körül forog.. "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?". Nézd meg a videót, hogy megtudd a választ...

 • Az új Align T-Rex 650X prototípus

  Az új Align T-Rex 650X prototípusPilóta: Alan Szabo Jr

  És itt jön: a várva várt videó az új Align T-Rex 650X helikopterről, amit Alan Szabo Jr. repül. Ez egy 12 cellás konfiguráció egy 130A Align szabályzóval, a 440kV-s nem felcimkézett motorral, Align szervókkal és Futaba flybarless vezérlővel. A helikopter új mágneses kabinrögzítést kapott, valamint egy új akkutálca rögzítő rendszerrel is rendelkezik.

 • Az SAB Goblin Kraken 580 bemutatása

  Az SAB Goblin Kraken 580 bemutatásaAz SAB filmje az új Krakenről

  A legújabb, kisebb Kraken már úton van. Az SAB csak most mutatta be ezt a filmet, amely a Goblin helikopterek lélegzetelállító történetéről, a Krakenről szól, majd a második felében az új Kraken 580 kerül bemutatásra. Jó szórakozást!

 • Hamish Scott és a Spectro prototípus

  Hamish Scott és a Spectro prototípusHeli Heatwave Ausztrália

  Hamish mutatja be a Spectro prototípusát a Heli Heatwave-en, Ausztráliában, mi éppen jelenleg zajlik. Ez az XLPower Specter helikopternek egy egyedi nitrós átalakítása, amit Geoff Chopsy tervezett és épített. Részletek hamarosan....