Média

Média Fényképek és videók

 • Heli Fun Fly

  Heli Fun FlyFertőszentmiklós, Meidl Airport

  2020. október 23-án került megrendezésre a Heli Fun Fly Fertőszentmiklóson, a Meidl Airporton. A gyors szervezés és a ködös, nyálkás idő ellenére sokan megjelentek, és igazi jó kis hangulat alakult ki.

 • Heliwood 2020

  Heliwood 2020Összefoglaló videó a rendezvényről

  Ez a rövid videó egy hangulatjelentés a Heliwood 2020-ról. Természetesen még nagyon sok más dolog is történt, de a rendezvény esszenciája benne van.

 • Heliwood 2020 A Buda Környéki TV szemével

  Heliwood 2020 A Buda Környéki TV szemévelFél órás riportműsor a rendezvényről

  A Buda Környéki Televízió készítette ezt a fél órás riportműsort a Heliwood 2020-ról Halásztelken. A műsorban jpár pilóta, sok-sok repülés és több interjú is szerepel többek között Horváth Miklóssal, Miklós Attilával és Halásztelek polgármesterével Szabó Tiborral is. Hosszú, de jó végignézni.

 • Heliwood 2020

  Heliwood 2020Képek a hétvégéről

  A Heliwood 2020 Light augusztus 15-16-án került megrendezésre ismét Halásztelken. A hétvége a várakozáson felül jóra sikerült, a szervezők mindezt a COVID-19 árnyékában hozták létre. Ez a gyűjtemény a hétvégén készült.

 • A Blades over Győr videó összefoglalója

  A Blades over Győr videó összefoglalója Fantasztikus rendezvény Győrben

  Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Blades over Győr. A világjárvány lecsengésének közepette rengeteg pilóta jelent meg a rendezvényen, ami nem meglepetés, mivel a rendezvény helyszíne egy nagyszerű hely, az időjárás alapvetően szép volt, és a pilótáknak rendezvény-elvonási tünetei vannak ebben az évben. Németországból, Ausztriából, Svájcból és természetesen Magyarországról érkeztek a résztvevők. Ez a Sokoró R/C modell KSE - SRCM - videó összefoglalója, amit a Nyünnye Légi Földi Video töltött fel.

 • Align T-Rex 650X Dominator

  Align T-Rex 650X DominatorAlacsony fordulat - pilóta: Alan Szabo Jr.

  És itt jön: az új Align T-Rex 650X Dominator ismét. És még jobb: alacsony fordulaton Alan Szabo Jr. által repülve. Ez a videó jól megmutatja a helikopter képességeit - különösen ha olyan jó kollektív kezelésed van, mint Alannek. A helikopter nagyon agilis még ennél a rotorsebességnél is.

 • Gaui X5 egy fiatal hölgy által

  Gaui X5 egy fiatal hölgy általSivan Hochma repüli a Gauit Izraelben

  Sivan repüli a Gaui X5-öt ebben a videóban. Ez a fiatal hölgy 15 éves és időről-időre felbukkan a közösségi hálón. A fejlődése nagyszerű. Bár a videó nem a legjobb minőség (köszönhetően a mobilos felvételnek), ez a repülés megérdemli az elismerést.

 • Milyen érzés egy Goblinnal repülni?

  Milyen érzés egy Goblinnal repülni?Egy mese Dave-től és Carlostól

  "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?" kérdezi Dave Dijkmans Carlos Rossitól. Az AREA51-RC srácok készítettek egy lenyűgöző videót a Goblinnal való repülés érzésről. És a történet - természetesen - az új SAB Goblin Kraken 580 körül forog.. "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?". Nézd meg a videót, hogy megtudd a választ...

 • Az új Align T-Rex 650X prototípus

  Az új Align T-Rex 650X prototípusPilóta: Alan Szabo Jr

  És itt jön: a várva várt videó az új Align T-Rex 650X helikopterről, amit Alan Szabo Jr. repül. Ez egy 12 cellás konfiguráció egy 130A Align szabályzóval, a 440kV-s nem felcimkézett motorral, Align szervókkal és Futaba flybarless vezérlővel. A helikopter új mágneses kabinrögzítést kapott, valamint egy új akkutálca rögzítő rendszerrel is rendelkezik.

 • Az SAB Goblin Kraken 580 bemutatása

  Az SAB Goblin Kraken 580 bemutatásaAz SAB filmje az új Krakenről

  A legújabb, kisebb Kraken már úton van. Az SAB csak most mutatta be ezt a filmet, amely a Goblin helikopterek lélegzetelállító történetéről, a Krakenről szól, majd a második felében az új Kraken 580 kerül bemutatásra. Jó szórakozást!

 • Hamish Scott és a Spectro prototípus

  Hamish Scott és a Spectro prototípusHeli Heatwave Ausztrália

  Hamish mutatja be a Spectro prototípusát a Heli Heatwave-en, Ausztráliában, mi éppen jelenleg zajlik. Ez az XLPower Specter helikopternek egy egyedi nitrós átalakítása, amit Geoff Chopsy tervezett és épített. Részletek hamarosan....

 • A nagy 300-as pusztítás

  A nagy 300-as pusztításWinter Heli-Pitch 2020

  Végre megkaptuk Maximilian Zicktől a videót a 300-as pusztításról, ami a Winter Heli-Pitchen volt Ausztriában. Színes füst, 300-as helik a levegőben együtt, aztán pár megtörik. De három túlélte.

 • Winter Heli-Pitch 2020

  Winter Heli-Pitch 2020David Gerster videóösszefoglalója

  Ez egy lenyűgöző videóösszefoglaló az osztrák Winter Heli-Pitch 2020-ról, amit a múlt szombaton tartottak. Vannak benne nagyon emlékezetes pillanatok, kiváló emberek, nagyszerű helikopterek, néhány látványos törés, és... hát tavaszi időjárás a korai februárban.

 • G-Logo Gasser prototípus

  G-Logo Gasser prototípusTesztrepülés a Blackouttól

  Ez a tesztrepülése az új G-Logo Gasser, azaz benzines változatának, amit a Blackout Mods készített. A görög cég bebizonyította, hogy a benzin jól működik az RC heliknél. Itt van a bizonyíték, az új G-Logo Gasser nagyon jól repül még 3D-ben is. Az egyetlen furcsa dolog a gép hangja. Meg kell szokjuk.

 • Balogh Barna repül a T-Rex 450 Dominatorral

  Balogh Barna repül a T-Rex 450 DominatorralIgazi Barna stílusú lazulás a decemberi napsütésben

  Ezt a videót Horváth Miklós osztotta meg a Balogh Barna repüléséről Halásztelekről. Barna a hideg decemberi napsütésben repül az Align T-Rex 450-essel a saját, könnyed stílusában. A videó vágatlan.

 • Lilian Many Soxos Strike 7-nel repül

  Lilian Many Soxos Strike 7-nel repülTorchs Winter Bash 2019

  Ez az, amiért ez a fiatal pilóta versenyzett idén a Global 3D Expert kategóriájában. Lilian, a 11 éves pilóta bemutatja, hogy hogyan képes ő és a Soxos Strike 7 együtt repülni. Nagyon precíz, látványos repülés alapvetően egy kis térben.

 • Gázturbinás Whiplash 3D-ben Mitch Marozas által

  Gázturbinás Whiplash 3D-ben Mitch Marozas általTorchs Winter Bash

  Mitch repül 3D-t a gázturbinás Whiplash helivel. Mitch ismét megmutatja, hogy igenis lehet 3D-t repülni egy gázturbinás modellel, amely ebben az esetben egy átalakított Whiplash. A videót a Torchs Winter Bash-en vették fel az elmúlt hétvégén és a Minature Aircraft tette közzé.

 • Southwest Heli Rodeo 2019

  Southwest Heli Rodeo 2019Videógyűjtemény

  A rendezvény kicsit korábban, egy hónapja volt, de Kenny Hill csak most töltötte fel ezeket a videókat. Tizenkét nagyon jó minőségű videó a rendezvényről, ami az Egyesült Államokban volt. Mások mellett: Kyle Dahl, Mitch Marozas, Ben Storick

 • Spektrum iX20 videósorozat

  Spektrum iX20 videósorozatHogyan kell csinálni videók a Spektrum RC-től

  Ez a Spektrum iX20 bemutató videósorozatának az első része, ami bemutatja az új Spektrum adó képességeit és megtanítja, hogyan kell azokat beállítani. Tom és Alex ezekben a részletes videókban mindent elmagyaráznak - igaz angolul. Hat videó került eddig kiadásra, ez az első rész.

 • Alan Szabo Sr. utolsó repülése

  Alan Szabo Sr. utolsó repüléseAz RC helikopter legenda búcsú szertartása

  Alan Szabo Sr. úgy távozott, ahogy élt: RC helikopterrel. Valószínűleg ez volt a legnehezebb repülés Alan Szabo Jr. és a teljes család számára. Az egyetlen repülés, amikor semmi nem történhet, az egyetlen repülés, aminek nem szabadott volna ilyen korán megtörténnie. Alan Szabo Sr. nyugodj békében!