Média

Média Fényképek és videók

 • Az SAB Goblin Raw 700 narancs-fehérről

  Az SAB Goblin Raw 700 narancs-fehérről

  Huszti István a SAB Goblin Raw 700 boldog narancsfehér tulajdonosai közé tartozik. Döntéséről beszél, hogy miért ezt a modellt választotta, mik a tapasztalatai az összeszereléssel, magával a kivitelezéssel és az első repülésekkel kapcsolatban. Az FBL-választás is szóba kerül, mivel Spirit GTR flybarless vezérlőt használ.

 • Hogyan kell bekábelezni az Align TB70-et?

  Hogyan kell bekábelezni az Align TB70-et?

  Úgy tűnik, az Align Corp. azonosította a TB70 építési folyamat legkritikusabb és legproblémásabb pontját. És ez a kábelezés. A jövőbeli ügyfelek segítése érdekében a vállalat közzétett egy útmutató videót a YouTube-on az ideális ajánlásról.

 • Align TB70 first test flight of Gábor Szalontay

  Align TB70 first test flight of Gábor Szalontay

  Ezek az első tesztrepülés pillanatai, amikor Szalontai Gábor, a Team Midland és a 360 RC Technologies pilótája kipróbálta a helikopter szabályzójának és a VBar FBL vezérlőnek a beállításait.

 • Ben Storick Goosky RS4-et épít

  Ben Storick Goosky RS4-et épít

  Ben Storick, a Gambler megkapta az új Goosky RS4 Legendet. Ebben a timelapse videóban Ben megmutatja, hogy hogyan rakja ő össze a Goosky RS4-et.

 • Align TB70 - építési fázisok - III. rész

  Align TB70 - építési fázisok - III. rész

  Ez a harmadik, befejező része az Align TB70 építéséről szóló sorozatunknak, amit Szalontay Gábornak, a Team Midland és a 360 RC Technologies pilótájának köszönhetünk. Minden elkészült, a helikopter beállításra és berepülésre kész.

 • Align TB70 - építési fázisok - II. rész

  Align TB70 - építési fázisok - II. rész

  Szalontay Gábor, a Team Midland és a 360 RC Technologies pilótája az új Align TB70 RC helikopteren dolgozik. Jelenlegi állás: félút - a váz nagyjából kész, szervók bent vannak, leszállótalpak a helyükön.

 • Align TB70 - építési fázisok - I. rész

  Align TB70 - építési fázisok - I. rész

  Ahogy azt Szalontay Gábor, a Team Midland és a 360 RC Technologies pilótája az előző videóban ígérte; éppen elkezdte összeszerelni az új Align TB70 RC helikoptert. Ez persze nem egy gyors folyamat, időbe telik, de az első lépések befejezve, összeállt a váz. További videók hamarosan.

 • Mi van a TB70 dobozában? A top combo dobozbontása

  Mi van a TB70 dobozában? A top combo dobozbontása

  A legújabb Align helikopter, a TB70 éppen most érkezett meg. És ez alkalommal egy közülük Szalontay Gábor kollégánknál, a Team Midland és a 360 RC Technologies pilótájánál landolt. Gábor ebben a videóban megmutatja a doboz legérdekesebb elemeit, és bemutatja, hogy mi lesz összerakva az elkövetkezendő napokban.

 • Omphobby M4 EVT: teszt nagy fordulaton

  Omphobby M4 EVT: teszt nagy fordulaton

  Ez alkalommal a nagy fordulat került tesztelésre: 2700 RPM. Nagy, tempós loopok, piroflippek, tic-toc-ok, és hatalmas manőverek kombinálca egy kis smacking-gel. A teljes repülési idő 4 perc 3 másodperc, ebből olyan 3 perc 50 másodperc ténylegesen nagy fordulaton.

 • Itt a következő tesztrepülés az Omphobby M4-gyel

  Itt a következő tesztrepülés az Omphobby M4-gyel

  Ez a második video, amiben az új M4 szerepel. Ez alkalommal egy repülés lett felvéve alacsonyabb fordulatszámok mellett. A videó első felében a fordulat 2400, majd Jonas Wackershauser, a helikopter tervezője lekapcsol 1800-as fordulatra.

 • OMP M4 EVT prototípus tesztrepülése

  OMP M4 EVT prototípus tesztrepülése

  Jonas Wackershauser repül ebben a videóban az OMP M4 prototípusával. A modellt csak most jelentették be, ahogy arról mi is beszámoltunk. Mivel ez a protoípus, így kissé különbözik a végleges változattól. A részleteket a videó alatt találhatjátok.

 • Boldog Újévet!

  Boldog Újévet!

  Elérkezett a 2022 vége is. Lett, amilyen lett, de ez is megvolt. Nagyon boldog 2023-at, sok-sok repülést, jó egészséget kívánunk mindenkinek! Köszönjük, hogy követitek csatornáinkat, hogy hozzájárultok ahhoz a misszióhoz, amit mi mind megteszünk a szeretett hobbiért.

 • Csokimikulás-dobás karácsonyi helivel

  Csokimikulás-dobás karácsonyi helivel

  Ez egy igen öreg videó a HeliGraphix-tól, és mégis az egyik legjobb ebben a témában. Csokimikulás-dobálás gyerekeknek egy flybar-os T-Rex 600 segítségével. Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

 • Az Align TB70 prototípus végső tesztje

  Az Align TB70 prototípus végső tesztje

  Ezt a majdnem négy perc hosszú videót Luca Pescante töltötte fel, aki az új Align TB70 repült. És a videó alapján kijelenthető, hogy a helikopter készen áll a sorozatgyártásra. A helikopter egyébként teljesen gyári konfiguráció és egy VBar Neo FBL van rajta. Abszolút világos, hogy ez is egy Align féle vadállat lesz.

 • Boldog Karácsonyt!

  Boldog Karácsonyt!

  Ezzel a rövid videóval szeretnénk nagyon boldog karácsonyt kívánni mindenkinek. Reméljük, hogy szeretteitekkel és a teljes flottátokkal ünnepelhettek, és készültök a következő szezonra.

 • Thailand Heli Blowout 2022 összefoglaló

  Thailand Heli Blowout 2022 összefoglaló

  Ez az összefoglaló videó a legnagyobb thaiföldi RC heli rendezvényről, a Thailand Heli Blowout 2022-ről. A Klong 11 RC repülőtéren került felvételre, ami éppen csak Bangkokon kívül van. Készítette és feltöltötte: David Gerster.

 • Freestyle Fabian Kloß-tól a THB2022-n

  Freestyle Fabian Kloß-tól a THB2022-n

  Ez Fabian Kloß, a Thailan Heli Blowout Expert kategóriájának győztese és az ő freestyle repülése, ami ott lett felvéve. És ez az SAB Goblin Raw. Igaz, hogy a videó fókuszt veszít néhányszor - az auto fókusz átka - és még erősen drop frame-es is, még akkor is nagyszerű megnézni. A WanzaRacing tette közzé.

 • Alan Szabo Jr. az Align TB70-et tesztelte

  Alan Szabo Jr. az Align TB70-et tesztelte

  A helyszín ugyanaz, mint a legelőször kiadott videóban. Azonban most a pilóta Alan Szabo Jr. az ő jól ismert stílusával és tökéletesen kivitelezett repülésével. Az alany ugyanaz: az új TB70 gyári komponensekkel - csak a flybarless vezérlő Futaba, egy CGY760R. A fordulat 2200-as.

 • Fabian Kloß utolsó freestyle fordulója a THB 2022-n

  Fabian Kloß utolsó freestyle fordulója a THB 2022-n

  Ez volt Fabian Kloß utolsó freestyle köre vasárnap a Thailand Heli Blowout 2022-n. Ez azoknak a repüléseknek az egyike, amik Fabiant az első helyre juttaták ezzel megnyerve az Expert osztályt Thaiföldön. Nagypn szépen kivitelezett start, szépen elosztott repülés. Az SK Design rögzítette.

 • Align TB70 stressz teszt Luca Pescante-től

  Align TB70 stressz teszt Luca Pescante-től

  Ez a második nyilvánosságra hozott tesztrepülés amit Luca Pescante végzett a még prototípus Align TB70-nel. Egy tipikus "lássuk, mit bír a heli". És csak hűha, magas fordulat, keményen tolt manőverek, gyors piruettek, kemény megállások és a helikopter csak teszi a dolgot. Ez a 850MX motor, Hobbywing ESC párosítás a gyári Align szervókkal és a VBar Neo-val tökéletesen kezeli a 2200-as fordulatot.