Média

Média Fényképek és videók

 • Align TB40 Top Combo kibontása

  Align TB40 Top Combo kibontásaMagyar felirattal

  Ebben a videóban megnézzük az Align TB40 Top Combo készlet tartalmát. Bemutatjuk a készletben található alkatrészeket, és beszélünk egy kicsit a modellel kapcsolatos konkrét részletekről.

 • Mi van a dobozban? A Nimbus 550 Nitro kicsomagolása

  Mi van a dobozban? A Nimbus 550 Nitro kicsomagolásaMagyar felirattal

  Ebben az epizódban a vadonatúj XLPower Nimbus 550 Nitro dobozát bontjuk ki. Toncsi végignézi a tartalmat, hogy lássuk, mire számíthatunk a dobozban. Aztán Alessio Romeo többet is elmond nekünk erről a helikopterről.

 • EMH SE Fun Fly a Ferihegy 3-on

  EMH SE Fun Fly a Ferihegy 3-on

  Ferihegy 3 (a.k.a. Budapest Ferihegy Airport modell kiadás) híres, merevszárnyas modellrepülőtér. Nagyon ritka, hogy beengedjenek helikoptereket - de ez alkalommal kivételt tettek.

 • Meylik RC heli világít

  Meylik RC heli világít

  A Glowberry Prime adta az ötletet: melyik RC helikopter világít UV fényben. Hosszú sztori röviden. Játszottunk pár helikopterrel, hogy melyik képes repülni UV fényben. Nos, meglepő eredményeink vannak.

 • Align TB40 prototípus teszt

  Align TB40 prototípus teszt

  Luca Pescante éppen most mutatta be az új Align TB40-et. A helikopter gyári verzió: Align szervók, Align motor és persze HobbyWing ESC. Luca Mikado VBar Control-lal repül, tehát az FBL a jól ismert Neo.

 • GOOSKY S1 - Mikro RC heli értékelés - Bakiparádé

  GOOSKY S1 - Mikro RC heli értékelés - BakiparádéMagyar felirattal

  Megérkezett a boltokba az új Goosky S1. De megéri az árát? Jó? Ha igen, mennyire hasznos? Miért vegyük vagy ne vegyük meg ezt a modellt? Mi várhatunk tőle? Milyen? Sok-sok kérdés, és igyekszünk ezek közül sokat végigjárni.

 • Ilyen volt a Heliwood 2023

  Ilyen volt a Heliwood 2023

  Mint minden évben, idén is augusztus közepén rendezte az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület a Heliwood-ot. És ahogy most már hagyomány, Halásztelek városa és a Márai Sándor Közművelődési Intézmény adta mellé a Heliwood Rock rendezvényeit. Ilyen volt a Heliwood 2023.

 • Heliwood 2023 - Előzetes

  Heliwood 2023 - Előzetes

  Mára már hagyomány: augusztus közepe a Heliwoodról, az RC helikopterfesztiválról szól. A Heliwood augusztus 12-13-án lesz a halásztelki Németh Ferenc Sportközpontban.

 • Helifest 2023

  Helifest 2023

  Ez volt a Helifest a Weston Park Model Air Show mellett a Weston Parkban. Sok jó repülés, változatos programok és csodálatos emberek szokás szerint.

 • Helifest 2023

  Helifest 2023

  Ezt a videót a Helifest UK töltötte fel. Egy kis ízelítő a Helifest 2023 fantasztikus hétvégéjéből.

 • SRCM Jetmodel Tallálkozó 2023 - Fényképek

  SRCM Jetmodel Tallálkozó 2023 - Fényképek

  Ez volt az SRCM Jetmodel Találkozó Győrben. RC heli csapatként vettünk részt a második napon. Ezeket a fotókat Horváth Miklós készítette.

 • Andrei Tripolt az SRCM Jetmodell Találkozón

  Andrei Tripolt az SRCM Jetmodell Találkozón

  Ez egy igazi smack 3D repülés volt Andrei Tripolttól az SRCM Jetmodell Találkozón Győr mellett. Andrei ámulatba ejtette a mögöttünk álló tömeget.

 • RC Heli Fun Fly - Százhalombatta

  RC Heli Fun Fly - Százhalombatta

  Ez volt a Százhalombatta Fun Fly 2023. Sok pilótával, még több nézővel, sok mókával, nagyon jó hangulattal és persze több tucat RC helikopterrel. Ezen kívül: RC off road autók, drónok is szórakoztattak minket. Erre számíthatsz jövőre.

 • Mil Mi-2 magyar színekben

  Mil Mi-2 magyar színekben

  Ez a videó most bukkant fel a YouTube-on, és van magyar vonatkozása is, bár a gép sajnos nem Magyarországon van. De igen, ez egy magyar festésű Mil Mi-2, méghozzá a valaha létezett 8911-es oldalszámú helikopter. Igaz, mi ilyen festéssel nem találtunk az eredetiről fényképet.

 • Az OMPHobby M4 részletes értékelése

  Az OMPHobby M4 részletes értékelése

  Ezt a kitet összeraktuk, beállítottuk, repültük, ideje értékelni... Beszélgetés Toncsival az összeszerelés és az első repülések során szerzett tapasztalatairól, érzéseiről a vadonatúj OMPHobby M4 RC helikopterrel kapcsolatban. Megpróbáltunk minden kulcsfontosságú pontról beszélni, beleértve a jót és a rosszat is.

 • Százhalombatta Fun Fly

  Százhalombatta Fun FlyFényképek a szombati napról

  Szombaton volt a Százhalombatta Fun Fly főnapja, amikor nem csak a pilóták, hanem a nagyközönség is részt vehetett a rendezvényen. Az erről a napról készült fényképeket itt gyűjtöttük össze.

 • Százhalombatta Fun Fly

  Százhalombatta Fun FlyPénteki fényképek

  Ez volt a Százhalombatta Fun Fly 2023 szakmai napja. Péntek délután gyűltünk össze, hogy beállítsuk és ellenőrizzük a helikoptereket a szombati bemutatóhoz. Ez az album a délutánról szól.

 • Az OMPHobby M4 dobozbontása

  Az OMPHobby M4 dobozbontása

  Igyekeztünk rövidre, de a lehető legrészletesebbre venni a figurát. Ez az új OMPHobby M4 RC helikopter - sorozatgyártás változata - az a verzió, amely a boltokba kerül, így ennek a verziónak kell megérkeznie hozzád, amikor megrendeled a Combo kitet.

 • Interceptor 600 Gasser akcióban

  Interceptor 600 Gasser akcióban

  Ezúttal Cade Ciripompa repül az új Miniature Aircraft Interceptor 600 Gasser helikopterrel. Ez az a modell, amelyet márciusban mutattak be a Rotor Live 2023-on a németországi Iffezheimben.

 • Boldog Húsvéti Ünnepeket!

  Boldog Húsvéti Ünnepeket!

  Ezzel a videóval kívánunk mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket. Csodálatos, békés ünnepeket, sok törésmentes repülést és jó hétvégét!