rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. április 22.

SAB Goblin Kraken Sebastiano Gabutti kezében
Az olasz mester kihajtja a maximumot

Sebastiano Gabutti repül a SAB Goblin Kraken-nel ebben a videóban. Van benne jónéhány lélegzet elállító pillanat, ami nem csoda, ha tudod, ki is az a Sebastiano. Enrico Bernabei videója az SAB-től a SAB heli mezőről.

Sebastiano Gabutti egy a 3D Masters generáció pilótái közül. A 3D Masters-en - az RC helikopter sport híres versenyén - masters kategóriában repült, megcsinálva a nagyszerű 16. helyet 2011-ben. Igen, a hobbi nagyon más volt akkor. Bekerülni a masters kategóriába már dicsőség volt, de még az expert kategória is hasonlónak számított. Abban az időben utolsónak lenni bármely kategóriában azt jelentette, hogy a pilóta a 30. legjobb a kategóriában a világon. Ez az, amit a mai pilóták, mint Lukas Bißlich vissza akarnak hozni: #MakeGlobal3DBigAgain.

Ha visszamész 2011-be, nagyon nagy nevek vannak a listán, de csak kevés repül még mindig közülük, mint Kyle Dahl, Duncan osbourn, Eric Weber, Nick Maxwell. Sebastiano egy hellyel végzett a jól ismert Curtis Youngblood előtt. Micsoda nevek azon a listán...