rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. január 31.

Hogyan kell bekábelezni az Align TB70-et?

Úgy tűnik, az Align Corp. azonosította a TB70 építési folyamat legkritikusabb és legproblémásabb pontját. És ez a kábelezés. A jövőbeli ügyfelek segítése érdekében a vállalat közzétett egy útmutató videót a YouTube-on az ideális ajánlásról.

Valószínűleg ismert, hogy a kint levő helikopterek a null sorozatból származnak, ezek a helikopterek nem a sorozatgyártásból érkeztek, ezek az első, korai modellek csapatpilótáknak, vezető forgalmazóknak és promótereknek. Jelenleg még nem ismertek a felhasználói problémák, az olyan cégek, mint az Align, ilyenkor reagálhatnak az első felhasználók visszajelzéseire. Vannak olyan cégek, amelyek a felhasználói elégedettség növelése érdekében jól kezelik ezeket a visszajelzéseket – például az Align.

This does not mean there is any problem with the product itself or anything else, especially in this situation. In this situation Align just tries to help their customers to understand and manage a process which might cause problems for some.

Ez nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne magával a termékkel vagy bármi mással, különösen ebben a helyzetben. Ebben a helyzetben az Align csak megpróbálja segíteni ügyfeleit abban, hogy megértsenek és kezeljenek egy olyan dolgot, amely egyesek számára problémákat okozhat.