rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. április 25.

Jogi nyilatkozatok

Az rchelicopter.hu Szabó Péter (pgpetike) saját fejlesztésű és üzemeltetésű weboldala. A tartalom és képanyag a tulajdonos és üzembentartó kizárólagos vagy megosztott tulajdona, illetve a megjelentetéshez rendelkezik az eredeti jogtulajdonos írásos vagy szóbeli engedélyével.

Az rchelicopter.hu nem feltétlenül objektív, vagy a hivatalos álláspontokkal megegyező információkat, hanem magánvéleményeket tartalmaz, így annak pozitív vagy negatív hangvétele, tartalma, adatai nem nyújthatnak kártérítési vagy egyéb jellegű jogi eljárásokhoz alapot, illetve bizonyítékot.

A megjelent tartalomért a szerzők a felelősséget kizárólag a jóízlés erejéig vállalják. Az rchelicopter.hu szerzői minden kártérítési és erkölcsi felelősségvállalást elhárítanak, ha az általuk publikált cikk vagy tartalom alapján közvetlen vagy közvetett anyagi vagy egészségkárosodás következne be.

A modellezés veszélyes üzem, azt a hatályos jogszabályok alapján mindenki kizárólag a saját felelősségére végezheti. Ennek megfelelően az oldalakon publikált tartalom sem képezheti a felelősség áthárításának jogi alapját.

A tartalmat 18 évet be nem töltött illetve korlátozott cselekvőképességel bíró személyek csak felnőtt, teljes cselekvőképességel rendelkező gondnok, megbízott gondozó vagy oktató jelenlétében alkalmazhatják.

Mindennemű egyéb jogot a szerzők illetve az üzemeltető fenntartanak!