EMH
Talált oldalak

 • Aeropark Modellezonap 018.JPG

  Modellezőnap az Aeroparkban

  Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az Aeropark modellezőnapja, amelyen a nagyvasak mellett a repülőmodellek is megmutatták magukat. Igaz a repülésre nem volt lehetőség, de azért egy-két hajtómű-indítás történt, hogy legyen rendes kerozinszag is a területen.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 12.
 • EMH Fun Fly Pasztori 2021.00_02_32_02.Still001.jpg

  EMH Fun Fly Pásztori 2021

  Az EMH Fun Fly most Pásztoriban, a Pásztori RC Heli Team pályáján került megrendezésre. Ez a hétvége ismét egy fun fly és egy verseny jegyében telt.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 2.
 • Heli Holiday 093 Cups.JPG

  Heli Holiday BalatonkeresztúronEMH Fun Fly freestyle verseny

  Most szombaton volt a Heli Holiday és az EMH Fun Fly freestyle verseny a Balatonkeresztúr Repülőtér jóvoltából a Balaton mellett. A pilóták és az érdeklődők annak ellenére szép számban jöttek el, hogy a közvetlen közelben senki sem lakik, végre Magyarországon is elindult a vidéki helis élet.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. június 27.
 • Heli Holiday 114 team.JPG

  Heli Holiday & EMH Fun FlyFényképek

  A Balatonkeresztúr Repülőtéren megrendezett Heli Holiday & EMH Fun Fly nagyszerű rendezvény volt. Páran végre megint összejöttek. Összeválogattunk pár fényképet, amik ott készültek.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. június 27.
 • SRCM EMH Fun Fly 2021 153.JPG

  SRCM EMH Fun FlyFényképek

  Május 1-én került megrendezésre az SRCM és az EMH együttműködésében az SRCM EMH Fun Fly a Győr melletti repülőtéren. A nagyszerű időjárás mellett a pilóták száma és repülése sem volt elhanyagolható. Erről a rendezvényről készült képeinkből válogattunk össze párat.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. május 2.
 • gyereksziget video.jpg

  Gyereksziget 2018Az EMH helikopteres hétvégéje

  A Magyar Modellező Szövetség szervezésében 2018-ban is részt vett az EMH a Gyerekszigeten, ahol rengeteg modellel, jobbára helikopterekkel ismertették meg az oda látogató gyerekeket!

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2018. június 22.
 • gyereksziget_tn.jpg

  Gyereksziget 2018Segítők jelentkezését várjuk
  2018 június 16-17.

  Idén is megrendezésre kerül a gyereksziget, ahol a Magyar Modellező Szövetség a modellezés különböző formáit mutatja be. Az EMH SE hivatott arra, hogy a helikoptermodellezés szépségeit megismertesse a gyerekekkel, kedvet csináljon nekik a modellezéshez, azon belül is a helikopterezéshez. Ehhez keresünk segítséget.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2018. május 26.
 • _tn_161a7b75-bf68-4b5e-89c8-ab70d9a8cba7.png

  Újraindult az Első Magyar Helikoptermodellező SportegyesületIsmét él az EMH

  Hosszú folyamat érkezett a befejező állomásához a közelmúltban, és bár apró simítások még hátravannak, újraindult az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület, népszerűbb nevén az EMH.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2017. április 26.