Gépház
Talált oldalak

 • what happened.jpg

  Mi történt az oldallal?

  Igen, jól láttátok, "kissé" leállt az oldal, ahogy az angol verzió is. Ennek számos oka van, de veszek egy nagy levegőt, és megpróbálok belelendülni. Hogy miért? Na ez jó kérdés...

  Szabó Péter - pgpetike
  2022. március 1.
 • internet outage.jpg

  Akadozik az rchelicopter.hu elérhetősége

  Két napja tudunk arról, hogy az rchelicopter.hu oldalai nagyon lassan töltődnek be, sok esetben a képgalériák megnézése is iszonyatosan nehéz, lassú. A hibakeresést megkezdtük és a következőre jutottunk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 28.
 • facebook cashcow dislike.jpg

  Az rchelicopter.hu eltávolodik a FacebooktólCsökkentett jelenlétet tervezünk

  Ha most ez a cikket olvasod és valamelyik közösségi platformról kerültél ide, akkor te a húsz olvasóból vagy az az egy, aki így került ide, mert 19 másik egyéb útvonalakon érkezett. A közösségi háló világának jelenlegi helyzete miatt változtatni kell.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 2.
 • rchelicopterhub restarts.jpg

  Újraindítás: néhány változássalMi volt a csend mögött?

  Aki követi az eseményeket, az valószínűleg tudja, hogy mi vezetett a csendhez az elmúlt hónapban. Történt velünk és a szimulátor céggel, ami történt, a vita egy kicsit komolyabbá vált, mint az szükséges volt, ez vezetett egy rövidebb csendhez, ami aztán sokkal hosszabb lett, mint az tervezve volt. De nem a vita a valódi ok.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. január 16.
 • Az rchelicopter.hu megújult fejléce

  Megújul az rchelicopter.huBúcsúzunk a régi oldaltól

  Nagyon hosszú ideje érlelődött már egy alapos ráncfelvarrás oldalunk életében. És igencsak hosszú utat járt be maga a kivitelezés is, de most révbe ér. Mostantól ezzel a külsővel érhető el az rchelicopter.hu. Még dolgozunk rajta, még sokat alakítjuk, de nagyon itt volt már az ideje. Az előző oldal közel 8 évig üzemelt.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2018. május 26.
 • rchelicopterhu új oldal.PNG

  Az rchelicopter.hu új oldalaHol tartunk, mi fog még változni

  Most, hogy a felújítás első lépcsője befejeződött, és végre láhatóvá vált az új oldal, még nem tekinthető minden lezártnak. Értelemszerűen vannak hiányzó tartalmak, nem minden eszköz lett még beillesztve, de ami elérhető az alapvetően (reményeink szerint) hiba nélkül, vagy kevés kisebb hibával működik.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2018. május 26.