Kyle Dahl
Talált oldalak

 • Mikado GLogo 690.jpg

  Kyle Dahl bejelentése a GLogo-val kapcsolatban

  Ez az igazi ügyfélszolgálat. Mivel a Mikado GLogo 690 kulcsfontosságú alkatrészei kifogytak a raktárkészletből, és nem látszik, hogy mikor lesznek elérhetőek megint, ha egyáltalán elérhetőek lesznek, Kyle úgy döntött, a helyzetet kézbe veszi, hogy ezek a modellek működjenek. Kyle bejelentése változtatás nélkül:

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. március 3.
 • paintstirrer circuit analysis.jpg

  Paint Stirrer Circuit elemzéseFestékkeverő kör

  Ez nem egy "hogyan kell" típusú videó - vagyis de, csak egy kicsit másképpen. Ez alkalommal Richard az elemzi ki, hogyan repülte meg Kyle Dahl a "Paint Stirrer Circuit" manővert lépésről-lépésre. Az egész manővert nagyon jól elmagyarázza.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 26.
 • Scorpion Tribunus QC gold sticker.jpg

  Tudod mit jelent az arany matrica?

  Az új Scorpion Tribunus szabályzóknak van még egy közös tulajdonságuk - egy csomó másik mellett, de ez egy bizonyos tulajdonság: egy arany színű matrica van rajtuk. Ennek a matricának a jelentését most a Scorpion elárulta. Most megtudhatod, hogy mit is jelentenek ezek.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 16.
 • Kyle Dahl Dubai Masters 2021.jpg

  Dubai Masters 2021: Kyle DahlFreestyle

  Kyle Dahl Dubaiban bemutatja a Mikado Logo 700-at. Egészen biztosan Kyle repülte be a legnagyobb teret valószínűleg az csúcs pilóták között, és a bemutatója valóban lélegzetelállító volt. A leszállás pedig külön tapsot érdemel még akkor is, ha feltételezhetően nem egészen így volt tervezve. Feltöltötte: Abdulla Rais.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 1.
 • Dubai RC Masters 2021 podium Cesena Dahl Bossion.jpg

  Dubai Masters 2021Végeredmények

  Ezen a hétvégén tartják a Dubai Masters-t. A verseny az előző évben a járványhelyzet miatt elmaradt, és nem volt egészen biztos, hogy az év első fontos versenyét idén meg lehet tartani, de végezetül a rendezők, köztük Tareq Alsaadi képesek voltak megrendezni.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. február 27.
 • Mikado news by Kyle Dahl.jpg

  Hírek a Mikado-tól Kyle Dahl előadásábanLogo 200, Glogo 690, 6.4 VBar Neo szoftver

  Kyle Dahl éppen most érkezett meg hozzánk a Mikado legújabb izgalmas híreivel a Logo 200-ról, a hiányzó Glogo 690-ről és az új, 6.4-es VBar Neo szoftverről. És az összes hír nagyon jó és nagyon ígéretes is. Röviden: készülj a nyárra.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 14.
 • Southwest Heli Rodeo.jpg

  Southwest Heli Rodeo 2019Videógyűjtemény

  A rendezvény kicsit korábban, egy hónapja volt, de Kenny Hill csak most töltötte fel ezeket a videókat. Tizenkét nagyon jó minőségű videó a rendezvényről, ami az Egyesült Államokban volt. Mások mellett: Kyle Dahl, Mitch Marozas, Ben Storick

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. december 9.
 • Mikado Usa GLogo 690.jpg

  A Mikado Glogo 690 nem szűnik megKyle Dahl cáfolta

  Csütörtök délután robbant ki több helyen, hogy a Mikado befejezi a Glogo Nitro-t. De ez HAMIS információnak bizonyult, a Mikado egyértelműen nem állítja le a Glogo sorozatot. Kyle Dahl maga cáfolta a híreket nekünk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. november 28.
 • Blackout G-Logo

  Benzines Mikado Glogo 690?Igen: Gas-Logo vagyis G-Logo a Blackouttól

  Kyle Dahl és a Blackout szorosan együttműködnek, hogy elkészüljön az új átalakító készlet a Mikado Glogo 690-eshez, amivel a nitrós Glogo 690-es benzinüzeművé alakítható. A belsőégésű motoros helikopteres repülés ezzel az átalakítókészlettel tényleg olcsó.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. november 22.
 • Kyle Dahl SW Heli Rodeo out of fuel Logo.JPG

  Mikado GLogo Nitro - kifogyott az üzemanyagKyle Dahl mini autorotákat mutat be

  Ez a videót Alex RC készítette Kyle Dahlról a Southwest Heli Rodeon, amint Kyle mini autorotációkat mutat be a Mikado GLogo 690-nel, mert nincs már üzemanyaga :)

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. november 14.
 • Mikado Logo 800

  Részletek a Mikado Logo 800-rólKyle Dahl osztott meg néhány adatot az új modellről

  Kyle Dahl kicsivel korábban posztolt néhány részletet az új Mikado Logo 800-ról a Scorpion Blogon. A helikoptert márciusban a Rotor Live-on mutatták be, és azt ígérik, hogy decemberben kiadásra kerül.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. november 6.
 • Mikado Logo 800 Kyle Dahl.JPG

  Kyle Dahl bemutatja: Mikado Logo 800A Logo 800 hamarosan érkezik

  Kyle Dahl állapotjelentést ad a várva-várt Logo 800-ról. És nem csak egy jelentés, hanem egy demo repülést is kapunk. Ahogy Kyle elmondta a videóban, az utolsó gyártási lépések vannak hátra, és a helikopter érkezik: várhatóan idén decemberben. Mivel ez egy Facebook video: hangot fel.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. október 24.
 • AMA montage.png

  AMA felhívás petíció aláírásáraAz amerikai modellezők nem támogatják az új FAA javaslatokat

  Az Amerikai Egyesült Államok Modell Repüléstechnikai Akadémiája (Academy of Model Aeronautics in the U.S. - AMA) felszólítja minden tagját és támogatóját, hogy írják alá azt a petíciót, ami a a modell repülési magassági korlátokra vonatkozó repülési szabályok megváltoztatására vonatkozó javaslatok ellen készült.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. október 8.
 • Heli Challenge Tareq Alsaadi.jpg

  Heli Challenge a hétvégénDübendorf, Svájc

  A következő nagy esemény Európában a svájci Heli Challenge lesz a hétvégén. Sok nagyszerű programot ajánlanak az egész hétvégére. Ne hagyd ki, ha tudod.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. június 18.
 • kyle dahl logo 700 thb.JPG

  Kyle Dahl a Mikado Logo 700-at készíti előThailand Heli Blowout 2019

  Kyle a Mikado Logo 700-asát készíti elő holnapra és vasárnapra a Thailand Heli Blowout-on. Nem az a tipikus őrült start, de jó látni néha, amikor a mesterek is küzdenek a gépekkel. Bocsánat. RotorCraze videója.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. március 29.
 • kyle dahl glogo test.jpg

  Kyle Dahl GLogo tesztrepüléseRotor Live 2019

  Kyle letesztelte a Mikado Glogo 690-et mielőtt a bemutatóját megtartotta volna a Rotor Live-on. A video élő bejelentkezésként készült az eseményről. Riporter: Bogdán-Szabó Antónia (Toncsi)

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. március 11.
 • dubai masters.PNG

  Dubai MastersEzen a hétvégén

  Dubai Masters ezen a hétvégén kerül megrendezésre. A házigazda többek között Tareq Alsaadi. És ki más lesz még ott? Például: Kyle Dahl, Alan Szabo Jr. és Antonio Gomez Rosado már mind ott vannak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. február 21.
 • Miakod Glogo 690 kit.jpg

  A Mikado Glogo úton vanTényleg - Kyle Dahl jelenti

  Kyle Dahl komolyan veszi és átfoglalta a repülőjáratát vissza az Egyesült Államokba, hogy megbizonyosodhasson róla, minden kész, mielőtt visszarepül haza. Kisebb problémák léptek fel az utolsó lépéseknél, de mostanra minden rendben van.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. január 23.
 • glogo kyle dahl 001.jpg

  Mikado Glogo 690 szállításra készKyle Dahl jelentette Námetországból

  A Mikado nitrós Logo, a GLogo 690 nagyon hamar szállításra kerül. Kyle most jelentette be, hogy befejezték a használati utasítást, és a csomagolás következik. Ezek a nagyon várt készletek hamarosan úton vannak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. január 14.
 • hqdefault.jpg

  Mikado Glogo - Logo 690 NitroKyle Dahl a Global 3D 2018-on

  Köszönhetően Rachel Plant-nek, aki a Facebook oldalán emlékeztetett minket ma, ez a Michal Bencur által feltöltött videó ismét feljött. Ez az, ahogy a Mikado Glogo, a nitrós repül. És ez az az ok, amiért "Mikado does nitro" - "A Mikado csinál nitrósat".

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2018. november 30.