OMP M4
Talált oldalak

 • OMP M4 YT thumbnail copy.jpg

  OMPHobby M4 premier a Rotor Live-on

  Ez a Rotor Live 2023 és az új OMPHobby M4 RC helikopter, amelyet Jonas mutatott be, aki ezt a modellt tervezte. Ez az OMPHobby legújabb modellje, egy 380-as direct drive, azaz közvetlen hajtású helikopter, amely hamarosan megjelenik.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. március 17.
 • Omphobby OMP M4 with canopy.jpg

  Nyilvánosak lettek az érkező Omphobby M4 technikai részletei

  Jonas Wackershauser tegnap este megosztott egy sor technikai részletet az új M4-ről. A leírás jól részletezi a helikoptert, minden kulcsfontosságú információ felsorolva és megindokolva, még részletes képek is mellékelve lettek a jobb megértés érdekében.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 21.
 • OMP M4 video 3.jpg

  Omphobby M4 EVT: teszt nagy fordulaton

  Ez alkalommal a nagy fordulat került tesztelésre: 2700 RPM. Nagy, tempós loopok, piroflippek, tic-toc-ok, és hatalmas manőverek kombinálca egy kis smacking-gel. A teljes repülési idő 4 perc 3 másodperc, ebből olyan 3 perc 50 másodperc ténylegesen nagy fordulaton.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 17.
 • OMP M4 video 2 v2.jpg

  Itt a következő tesztrepülés az Omphobby M4-gyel

  Ez a második video, amiben az új M4 szerepel. Ez alkalommal egy repülés lett felvéve alacsonyabb fordulatszámok mellett. A videó első felében a fordulat 2400, majd Jonas Wackershauser, a helikopter tervezője lekapcsol 1800-as fordulatra.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 14.
 • OMP M4 All colours montage.jpg

  Omphobby OMP M4 - legyűrheti a piacot, de...

  Nem vitás az Omphobby szerdai bejelentése nagyot ment. Olyan nagyot, amit senki nem tudott produkálni az utóbbi hat hónapban. És igen, volt erről egy szép összefoglaló technikai részletekkel az rchelicopterhub.com-on, de ost nézzük ugyanezt magyar szemmel.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 12.
 • OMP M4 video.jpg

  OMP M4 EVT prototípus tesztrepülése

  Jonas Wackershauser repül ebben a videóban az OMP M4 prototípusával. A modellt csak most jelentették be, ahogy arról mi is beszámoltunk. Mivel ez a protoípus, így kissé különbözik a végleges változattól. A részleteket a videó alatt találhatjátok.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 11.
 • OMP M4 cropped.jpg

  Az Omphobby válasza: M4 - Sky is calling

  Azaz: hív az ég. Ez az Omphobby válasza a közepes méretű helikopterek oszályában lévő kihívásra: OMP M4. Érkezik az első 380-as méretű model az Omphobby-tól. Ez lesz a cég következő és ezidáig legnagyobb modellje.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 11.