SAB
Talált oldalak

 • evertekelo 2023 copy.jpg

  Ilyen volt 2023

  Ez az év is véget ért, és bár kevésbé volt zajos mint a járványt megelőző évek, azért idén is kaptunk pár meglepetést - egyik-másik egészen meghökkentő volt. Évértékelő a mi szemszögünkből.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. december 31.
 • SAB Goblin Mavraken 800 5777.jpg

  SAB Goblin Mavraken 800

  Igen, létezik – egy 800-as méretű SAB Goblin helikopter, amiről eddig nem lehetett hallani. Ez a helikopter őrületes, hihetetlen, és sokan meg fognak lepődni a modell mögött álló történeten.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. szeptember 28.
 • Scam Alert.jpg

  Csalók próbálják átverni a Goblin-felhasználókat

  Bert Kammerer csalásra figyelmeztet. Egy valódinak tűnő webhely pótalkatrészeket, de még SAB Goblin kiteket is kínál olyan árakon, amik nagyon jónak néznek ki, de Bert Kammerer mindenkit figyelmeztet, hogy senki ne essen bele a csapdába.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. március 27.
 • Glen Scalemale SAB Scale helicopter 012 KrakenWolf.jpg

  SAB Kraken nem scale helinek való. Valóban?

  "Fogd meg a söröm" mondta Glen, és megcsinálta. És megint, nem is egyszer, hanem több alkalommal. Ha azt hiszed, hogy a szépen megtervezett és szép SAB Goblin helikoptereket nem lehet scale helikopterré alakítani, nos, akkor tévedsz, és Glen Scalemale szállítja a bizonyítékokat.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 19.
 • SAB Iconic Models copy.jpg

  A jövő héten érkeznek a SAB ikonikus Goblin modelljei

  Mint egy újévi meglepetésként az SAB Heli Division éppen a 2022-es év vége előtt jelentette be, hogy vissza akarják hozni három ikonikus modeljük gyártását. Ezek a modellek a legelső, zöld Goblin 700, a Goblin Black Thunder és a Goblin Black Nitro voltak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2023. január 13.
 • SAB Iconic models.jpg

  Az SAB ikonikus modelljei visszatérnek

  Az SAB kicsivel korábban ma délután bejelentette, hogy az SAB történelem három ikonikus modellje egy korlátozott darabszám erejéig visszatér. Az SAB így ünnepli az első évtizedét.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. december 30.
 • Heli Smack Down 2010 Rimini.jpg

  Árazás: vége az olcsó modellek korszakának

  "Bezzeg az én időmben!" - kezdhetnénk így is, de tényleg most erről is szó lesz. Meg arról, hogy mennyit változott az iparág az árakat, meg egyebeket tekintve az elmúlt tíz-tizenkét évben. Szpoiler: nagyon sokat.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. december 13.
 • bejelenteshaboru.jpg

  Bejelentések sokasága - szembejön a valóság

  Érdekes volt az elmúlt időszak az RC helis világban. De mi is történt valójában? Ami a felszínen látszik, és amit ez jelent, az teljesen más. Verseny van, méghozzá nem is kicsi és ez most majdhogynem vérre megy.

  Szabó Péter - pgpetike
  2022. december 4.
 • SAB Goblin RAW Piuma 003.jpg

  SAB Goblin RAW Piuma: mit kínál?

  A legújabb SAB Heli Division model, az SAB Goblin Raw Piuma április végén kerül a boltokba. A pletykák ellenére ez a modell nem a jelenlegi RAW modellt váltja, és nem is ráncfelvarrás. Ez inkább egy "betétmodell" a jelenleg is futó RAW sorozat mellé.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 28.
 • Dunkan Bossion Dubai Masters 2021.jpg

  Dubai Masters 2021: Dunkan BossionFreestyle

  Egy rövid részlet már tegnap megjelent ebből a repülésből, de most íme az egész program, ahogy azt Dunkan Dubaiban bemutatta a múlt hétvégén. És ez volt az első alkalom, amikor az új SAB Goblin Raw egy nemzetközi versenyen részt vett. A videót Abdulla Raisnek köszönhetjük.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 1.
 • Dunkan Bossion Dubai Masters SAB Goblin Raw.jpg

  Dunkan Bossion smack-el a Goblin Raw-valDubai Masters 2021

  Ezt a videót a Dubai Masters 2021-en vették fel. Dunkan Bossion mutatja meg, hogy mit tud repülni az SAB Goblin Raw a kezeiben. Egy valódi tátott szájjal nézhető bemutató.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. február 27.
 • SAB Goblin Raw 001.jpg

  Leleplezték a SAB Goblin Raw helikoptert Januárban kerül kiadásra

  A legújabb Goblin megérkezett: Az SAB tegnap részletesen is bemutatta. Az új SAB Goblin Raw - ahogy azt a cég ígéri - a legkönnyebb Goblin, amit valaha készítettek.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. december 24.
 • Kyle Stacy SAB Goblin Kraken 580 Nitro Torchs.jpg

  SAB Goblin Kraken 580 Nitro a Torchs-onPilóta: Kyle Stacy

  Nem olyan sok eseményt tartottak meg ebben az évben, a Torchs Winter Bash egyike ezen keveseknek. Patrick Mauck küldte nekünk ezt a videót. Kyle Stacy a SAB Goblin Kraken 580 Nitro-t mutatja meg bevetés közben. Szép, Kyle stílusú repülés.

  Patrick Mauck
  2020. december 13.
 • SAB Goblin Raw 700.jpg

  SAB Goblin Raw 700Most érkezett: új modell a láthatáron

  Az SAB Heli Division most adta ki a beharangozó videót az új Raw 700-as modellről. Nem túl sok részlet ismert idáig, ahogy mi tudjuk a modell a következő év első felében érkezik. Még a videó sem árul el túl sokat, de a Kraken sikere után egy hasonlóan sikeres versenyhelikopterre számítunk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. december 11.
 • Egodrift Tengu 4025HT 1190kV.jpg

  Új Egodrift motor a Kraken 580-hozAz új Tengu 4025HT/1190kV mostantól elérhető

  Megérkezett az Egodrift Tengu 4025HT/1190kV. Ezt a motort elsődlegesen a 6 cellás SAB Goblin Kraken 580 követelményeihez tervezték, de megfelelő az összes, nagy kV-t igénylő 550-es méretű helikopterhez. A motor 6 × 32 mm-es motortengellyel érkezik.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 8.
 • 6S vs 12S Goblin Kraken 580.jpg

  6 vagy 12 cellát a Kraken 580-hoz?Melyik kiépítést válaszd?

  Itt van egy kérdés: Melyik kiépítést érdemes választani az új SAB Goblin Kraken 580 esetében? Természetesen nincs egyértelmű válasz. Attól függően, hogy mi a célod, milyenek a képességeid egyik vagy másik lehet jó. Carlos Rossi az Area51-RC-től megpróbálja neked megválaszolni a kérdést.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 6.
 • SAB Goblin Kraken 580 Nitro.jpg

  SAB Goblin Kraken 580 NitroNem kellett sokat várni

  Az SAB Goblin Kraken 580 éppen csak kiadásra került a múlt héten, és az első képek máris megjelentek a nitro változatáról. Láthatóan a projekt jól áll, az első modellek már kint vannak a csapatpilótáknál.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 3.
 • How does it feel to fly a Goblin.jpg

  Milyen érzés egy Goblinnal repülni?Egy mese Dave-től és Carlostól

  "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?" kérdezi Dave Dijkmans Carlos Rossitól. Az AREA51-RC srácok készítettek egy lenyűgöző videót a Goblinnal való repülés érzésről. És a történet - természetesen - az új SAB Goblin Kraken 580 körül forog.. "Milyen érzés egy Goblinnal repülni?". Nézd meg a videót, hogy megtudd a választ...

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. június 26.
 • AccuRC SAB Goblin Kraken 580 001.jpg (1)

  AccuRC 2: SAB Goblin Kraken 580 hamarosanAlfa felhasználók már tesztelhetik a modellt

  Az AccuRC gyors volt és az új SAB Goblin Kraken 580 már benne van a szimulátorban, alig valamivel a valódi modell megjelenését követően. A virtuális modell a termékváltozatban való megjelenésre is majdnem kész. Az alfa felhasználók az elmúlt két napban már megkapták a frissítést, ami tartalmazza a közepes méretű Krakent.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. június 23.
 • Scorpion motors.jpg

  Kombók a Kraken 580-hoz a Scorpiontól Ajánlott motorok és szabályzók

  A Scorpion Power System USA megjelentette a saját ajánlatait az új SAB Goblin Kraken 580 helikopterekhez, amik tartalmazzák a motort és a szabályzót is.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. június 17.