Tudásbázis
Talált oldalak

 • Helicopters cant fly straight v2 copy.jpg

  Miért nem tudnak a helikopterek egyenesen repülni

  A helikopterek nem tudnak egyenesen repülni - ezt mindannyian tudjuk, de tudjuk az okokat is? Mik lehetnek a működő megoldások? Ez az oktatóvideó a házunk tájáról ezt próbálja érthetően bemutatni a külvilág számára. De esetleg te is tanulhatsz belőle. Sok-sok igazi helikopterrel. (Angol nyelven)

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. április 26.
 • OMP M2 binding and basic setup.jpg

  Hogyan kell beállítani az OMP M2 Explore V2-t SpektrummalOktató videó a folyamatról

  A videót a Buddy RC Youtube csatornán tették közzé, és azt mutatja be, hogyan kell Spektrum rádióhoz bind-olni, és hogyan lehet beállítani az OMP M2 Explore V2 helikoptert. A beállítások egy kicsit furcsának tűnnek, de a videó az egész folyamathoz jó kiindulási pont.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2020. július 7.
 • 1ST RC Buffer pack 004.jpg

  1st Buffer PackMi ez és hogyan működik?

  Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy ez teljesen ugyanaz, mint az R2 utolsó kiadása, látható a verziószámon, ami a panelen van: v4.8. Az egyetlen változás a név (és a lenyomat a panelen) valamint a kondenzátorok színe. Az eredeti tervező által teljes egészében jóváhagyott és támogatott termék. A 1st a svájci Xelaris egyik divíziója és a világon mindenhova szállít a Heli-Professional keretein belül. A 1st az R2-től vette át a terméket.

  Szalontay Gábor
  2020. március 25.
 • Spektrum iX20 video series.jpg

  Spektrum iX20 videósorozatHogyan kell csinálni videók a Spektrum RC-től

  Ez a Spektrum iX20 bemutató videósorozatának az első része, ami bemutatja az új Spektrum adó képességeit és megtanítja, hogyan kell azokat beállítani. Tom és Alex ezekben a részletes videókban mindent elmagyaráznak - igaz angolul. Hat videó került eddig kiadásra, ez az első rész.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2019. december 9.